Menu
How to wear: sweaters

Een sweater mag, net zoals een goede spijkerbroek en sneakers, absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast. Comfortabel en praktisch, maar bovenal super stylish als je deze op de juiste manier combineert. Draag jij je sweater nog altijd enkel thuis op de bank of wanneer je een bezoek brengt aan de sportschool? Of als uitzondering in combinatie met een jeans? Dat is zonde! Je kunt een sweater namelijk op zoveel meer manieren en momenten dragen. Hier vind je enkele tips!

#1 Op een leren broek

Uiteraard is een jeans een goede broek om je sweater op te dragen, maar je outfit kun je een stuk spannender maken door je sweater te combineren met een leren broek. De casual trui in combinatie met een opvallende broek zorgt voor een contrast in je outfit. Dit contrast wordt versterkt door de verschillende materialen. Wil je je sweater op een zwoele zomeravond dragen? Dan kan deze ook gecombineerd worden met een leren short. Dezelfde outfit, alleen dan wat luchtiger! Ben je benieuwd naar andere manieren om je leren short te stylen? Lees dan onze blog.

#2 Op een kokerrok

Dacht je dat een sweater alleen gecombineerd kan worden met een broek? Dan heb je het mis! Een sweater kan namelijk ook prima gecombineerd worden met een rok. Wat dacht je van een kokerrok? Op die manier mix je de stijlen casual en chic met elkaar. Dat geeft een speels en toch gestyled effect aan je outfit. Maak je outfit af met een paar pumps en een mooie bijpassende tas en je bent klaar voor een dag kantoor! Meer manieren om je kokerrok te combineren tot de perfecte outfit vind je in onze blog!

#3 Met een pak

Een sweater kan daarnaast goed gecombineerd worden met een pak. Daar had je waarschijnlijk nog niet aan gedacht! Kies voor een broek en een blazer/jasje in dezelfde kleuren en een sweater in een andere kleur. Zo zorg je dat je sweater het middelpunt van je outfit is. Let er wel op dat je kiest voor een pak dat niet te strak zit en dat gemaakt is van materiaal dat niet te stug is, anders zal je outfit wellicht niet zo comfortabel zitten.

#4 Met een leren jasje

Ga voor een ‘rock-achtige’ outfit door je sweater te combineren met een leren jasje. Een paar stoere boots en een baggy broek en je ziet er stijlvol uit zonder dat je enige moeite hebt gedaan. Kies je voor een all black outfit? Of ga je toch voor een sweater in een opvallende kleur of bedrukt met een drukke punt? Wat je ook kiest, gegarandeerd succes met deze outfit!

Terug naar Style tips