Menu
Stijlvolle sportmode

Het sportschool seizoen is weer begonnen, iedereen is volop in de weer om zijn of haar goede voornemens na te komen. Sporten is natuurlijk een leuke en gezonde bezigheid, maar het zou nog leuker zijn om te sporten in een super stijlvolle outfit. Dat je gaat sporten betekent namelijk niet dat je er niet mooi uit kunt zien. Toch zijn er genoeg mensen die dat nog wel eens over het hoofd zien. Natuurlijk is het geen modeshow, maar een mooi samengestelde look motiveert je om je outfit te blijven dragen en dus te blijven sporten!

Een sport bh met een legging

Deze combinatie is ideaal als je het tijdens het sporten liever niet te warm hebt of liever niet te veel laagjes draagt. Tegenwoordig heb je de leukste en de mooiste sport-bh's in de winkels liggen. Vaak met printjes, leuke vrolijke kleurtjes of zelfs met teksten op bijvoorbeeld de bandjes. Het zou zonde zijn om deze mooie bh's te verstoppen onder een verstikkend T-shirt.

Een legging is een goed item om de outfit mee af te maken. Er zijn veel verschillende leggings in allerlei lengtes, zoals een lange legging, driekwart legging of een legging die daar weer tussenin zit (7/8 lengte). Deze sportleggings zijn gemaakt van een comfortabele stof die je warm houdt en die zweet absorbeert. Zo blijf je droog en blijven je spieren warm.

Een tanktop met een legging

Draag je graag een legging tijdens het sporten maar voel je je toch wat oncomfortabel in alleen een sport-bh? Kies dan voor een loszittende tanktop die lekker soepel valt. Stylish en toch wat gekleder dan alleen een sport-bh. Deze tops zijn licht en zitten dus nooit in de weg tijdens het sporten. Tanktops zijn er net als leggings in heel veel verschillende soorten. Zo heb je de leukste printjes, kleurtjes en stofjes tot je beschikking. Een wijdere tanktop met een strakke legging staan stijlvol en zijn toch comfortabel om te dragen tijdens je workout.

T-shirt met een wijdere sportbroek

Beoefen je een sport die wat meer bewegelijkheid vergt en waarvoor een legging dus geen optie zou zijn, dan kun je altijd voor een mooi sportshirt met een wijder vallende sportbroek gaan. De shirts zijn net als de broeken gemaakt van een fijn materiaal dat zweet absorbeert en je lichaam droog maar ook warm houdt. In een wijdere broek zul je gemakkelijker kunnen bewegen bij bijvoorbeeld sporten als judo, tennis, voetbal en hockey

Kleuren combineren

Ook wanneer je gaat sporten is het een goed idee om de kleuren van je outfit op elkaar af te stemmen. Vrolijke kleurtjes zijn leuk, maar twee knalkleuren die vloeken, is geen aanrader. Zwart op zwart is een van de meest gedragen kleuren combinaties in de sportmode, dit is een veilige optie waarvan je zeker weet dat het bij elkaar past. Maar probeer bijvoorbeeld eens een felle kleur te combineren met zwart. Of kies voor een drukke print in combinatie met simpel zwart. Dit geeft je meteen een hele andere look.

Terug naar Style tips