Menu
Leren shorts: zó style je deze

Ook al is een spijker short absoluut onmisbaar in jouw kledingkast, is een (nep) leren short een stuk meer opvallender en veelzijdiger. Het item mag dan wel een stoere uitstraling hebben, maar wanneer je het op de juiste manier styled kan je het ook dragen naar je werk of naar een feestje. Ben je benieuwd naar hoe je de leren short kan combineren? Je leest het hier.

Met een oversized blazer

Een (nep) leren short heeft een stoere uitstraling en is hierdoor uitermate geschikt om te combineren met andere kledingstukken die een iets klassiekere of nettere uitstraling hebben. Zo kan je je leren short perfect combineren met een oversized blazer. Dit kan een jasje van je vader, opa, oma of moeder zijn, maar je kan tegenwoordig ook een oversized blazer in je eigen maat kopen. Houd je niet zo van oversized kleding? Dan kan je hetzelfde effect creëren met een lange blazer. Bovendien zijn er nog talloze andere manieren om een lange blazer te dragen. De blazer hoeft niet een klassieke uitstraling te hebben, je kan tegenwoordig ook heel goed leer op leer dragen. Het is dan mooi om een contrasterende top, bijvoorbeeld van zijden, onder je blazer te dragen. Zo voorkom je dat je eruit ziet alsof je net van de motor af bent gestapt.

Met een coltrui

Naast een contrasterende zijden top kun je ook kiezen voor een coltrui. Op deze manier kan je je leren short door dragen in de winter. De coltrui zorgt er namelijk voor dat je je outfit een warmere uitstraling geeft. Draag een paar panty’s onder je leren short en je bent klaar om te gaan!

Wie dacht dat je geen coltrui kan dragen naar een feestje of een avondje stappen, heeft het mis. Er zijn namelijk coltruien in allerlei verschillende materialen te vinden. Zo zal er altijd een stofje tussen zitten dat past bij de gelegenheid waar jij je coltrui wil dragen. Wanneer je naar een feestje gaat, mag je outfit wel iets feestelijker zijn. Daarom kun je outfit af maken met mooie accessoires. Heb je kettingen inspiratie om je coltrui mee te stylen nodig? Lees dan onze blog!

Maak het af met chunky boots

Dé trend van dit moment zijn toch wel chunky boots. De boots zijn afgewerkt met plateaus of dikke profielzolen waarmee deze schoenen een interessante draai geven aan de traditionele platte laarzen. Bovendien zijn de laarzen niet alleen in de mode, maar ook nog eens super comfortabel. Door je stoere leren short te dragen met een klassieke blazer en een coltrui en vervolgens af te maken met een paar stoere chunky boots maak je je outfit helemaal compleet. De klassieke blazer en coltrui zorgen voor een mooi contrast met de stoere short en laarzen. Zijn deze schoenen niet helemaal jouw ding? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een paar sneakers, platte laarzen of een hakje!

Terug naar Style tips