Menu

Veiligheid & betrouwbaarheid

YouStyle.nl vindt het ontzettend belangrijk dat jij als consument veilig online kunt winkelen. Betalingen dienen veilig plaats te vinden en er dient voorzichtig omgesprongen te worden met persoonlijke gegevens. Daarom hanteren wij strenge regels die zijn vastgesteld in de wet Kopen op Afstand. Deze wet zorgt er sinds 2001 voor dat je beschermd bent bij het kopen van producten via het internet. Webwinkels zijn daarom verplicht om een veilige online omgeving te creëren waar online betalingen plaatsvinden, en daarnaast ben jij als consument goed beschermd tegen oplichting en ander onrecht.

Betrouwbare webwinkels

YouStyle is zelf geen webshop: de daadwerkelijke verkoop vindt plaats via externe verkopers. De shops die bij ons zijn aangesloten worden grondig gescreend alvorens ze worden toegelaten. Je kunt er dus op vertrouwen dat je met betrouwbare webwinkels in zee gaat wanneer je een product bestelt via YouStyle.

Doordat we een fashion portaal zijn waar veel shops op zijn aangesloten, kunnen we enkele unieke voordelen aan je bieden:

  • Ontzettend veel keuze: het fashion aanbod van alle webshops vind je in één overzichtelijk overzicht;
  • Je koopt je product bij een betrouwbare webshop;
  • Voordelig aanbod: je vindt meteen de goedkoopste prijs voor je product.

Veilig online shoppen via YouStyle

Een veilige online winkel omgeving is van groot belang. Deze bestaat uit een aantal verschillende aspecten die allemaal op orde dienen te zijn.

  • Webshops dienen een veilige betaling te garanderen;
  • Producten dienen realistisch geadverteerd te worden. (what you see is what you get);
  • Producten dienen volgens afspraak tijdig geleverd te worden;
  • Jij als koper dient goed en tijdig geïnformeerd te worden door de betreffende webshop waar je je producten koopt;
  • Het artikel dient bij aankomst in perfecte staat te zijn.

Klachten?

Onze eisen voor veilig betalen en veilige online shoppen zijn streng. Mocht je ondanks deze regels tegen een probleem aanlopen met één van de aangesloten webshops? Breng ons dan op de hoogte via het contactformulier (onderwerp: Vraag over aangesloten webshop) zodat wij de desbetreffende webwinkel hierover kunnen contacteren.