Menu
Kokerrok combineren: de perfecte outfit

Een kokerrok is een van die items die je altijd in je kast moet hebben hangen! Je kunt 'm namelijk het hele jaar door combineren op diverse manieren voor talloze gelegenheden. Ook zal een kokerrok nooit echt uit de mode raken. Het is zo'n veelzijdig item! Heb je er een aantal, maar draag je deze vaak op dezelfde manieren? Of weet je gewoon niet zo goed hoe je aan een kokerrok outfit moet beginnen? Lees dan verder, want wij hebben onze favoriete ways hieronder voor je toegelicht!

Girly & sweet

Om een lieve en meisjesachtige look te creëren, kun je een zachtgekleurde kokerrok combineren met kanten of bloemige accessoires. Een roze kokerrok draag je dan bijvoorbeeld met een nette top, lieve sandaaltjes en kanten sokjes. Een zwartleren kokerrok combineer je bijvoorbeeld ook heel gemakkelijk met items die vrouwelijk en schattig zijn!

Business proof kokerrok outfit

Heb je een kantoorbaan waar je net gekleed voor moet zijn? Kokerrokken zijn dan ideaal om te hebben. Je ziet er met een kokerrok namelijk altijd put together uit. Combineer een effen kokerrok, of een met een print, mooi met een nette blouse, simpele pumps en een statement tas. Qua accessoires bij dit soort kokerrok outfit, hou je het ook simpel.

Matching top & bottom

Deze look zal niet voor iedereen zijn, maar is ook zeker een mooie. Ga voor een kokerrok met een bijpassende top. Het zal eruitzien alsof je een langere jurk aan hebt, maar speelser. Je outfit maak je af met opvallende sneakers en accessoires. Zo heb je een trendy en comfortabele kokerrok outfit!

Stoer je kokerrok combineren

Vooral een zwartleren kokerrok of een kokerrok met pailletten kun je stoer en trendy dragen. Een leren kokerrok combineren kan stoer met een cropped top, afhankelijk van de hoogte van de taille van je rok. Een kokerrok met pailletten draag je met een leren jasje en biker boots, om goede balans te creëren. Door stoer uitziende accessoires te combineren met een simpele kokerrok kun je ook heel simpel een stoere draai aan je outfit geven.

WE Fashion Dames kokerrok WE Fashion Dames kokerrok v.a. € 69,00.- Bekijk product via bol.com
Kokerrok zwart Kokerrok zwart v.a. € 25,99.- Bekijk product via bol.com
WE Fashion Dames kokerrok van wolmix WE Fashion Dames kokerrok van wolmix v.a. € 89,00.- Bekijk product via bol.com
Yoek Kokerrok midi Yoek Kokerrok midi v.a. € 99,00.- Bekijk product via bol.com

Mooi figuur met peplum

Een kokerrok met een peplum kun je echt eindeloos combineren. Vooral met een strakkere top zal dit mooi zijn. Een peplum creëert namelijk super vrouwelijke vormen, ook als je een rechter lichaam hebt. Als dat dus iets is waar je onzeker over bent, of je wilt gewoon een sexy look, dan is peplum kokerrok outfit perfect!

Op deze manieren kun je dus gemakkelijk een mooie kokerrok outfit combineren. Shop hieronder onze favorieten en zelf aan het stylen!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!