Menu
Onze bloggers
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.

Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.

FloorK
FloorK
Sam
Sam "Always dress like it's the best day of your life."
Evie
Evie "Confidence is the best fashion accessory"
Maud
Maud "Never underestimate the power of a good outfit on a bad day"

YouStyle: dé fashion blog voor jou!

YouStyle is niet alleen een kledingvergelijker waar je voordelig kleding kunt bestellen, maar ook een fashion blog. Het is ons doel om jou geweldige ideeën op te laten doen door middel van de nieuwste fashion trends. Op deze manier ga jij fashionable door het leven en ben je op de hoogte van alle ins en outs in de modewereld. De bloggers van de YouStyle fashion blog zorgen er daarom ook voor dat de beste tips en looks voor je verzameld worden op één plek. Blijf dus op de hoogte via onze modeblog en koop vervolgens je nieuwe look gemakkelijk en voordelig via onze vergelijker!

Wat is een fashion blog?

Ben jij niet zo bekend met het concept van een fashion blog of wil je graag wat meer te weten komen over hoe zo'n blog nu in elkaar zit? Dan leggen wij je dit hier heel gemakkelijk uit! In een modeblog wordt alles besproken over de mode en trends van nu. Er worden diverse onderwerpen behandeld in deze blogs. Deze onderwerpen kunnen verschillen van modetips tot do's en don'ts, en van handige fashion tricks tot dé trends van nu. Daarnaast vind je op onze fashion blog ook af en toe een get the look stappenplan hoe jij je kunt kleden als je favoriete celeb. Je kunt dus altijd terugvallen op een mode blog wanneer je je kennis op het gebied van mode wilt vergroten of wanneer je jezelf opnieuw wilt uitvinden op modegebied.

De beste style tips vind je op YouStyle

YouStyle zorgt ervoor dat jij meerdere keren per week op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste trends en style tips. Zo kun jij op deze kleding blog lezen hoe de meest trendy fashion items het beste gecombineerd kunnen worden voor een mooie, modieuze look. Tevens informeren we je in een aantal van onze fashion blogs welke kleding je het beste kunt dragen bij bijvoorbeeld een zandloper-, appel- of peerfiguur.

Het is daarbij ook handig om in onze vele mode blogs fashion tips & tricks te lezen over kledingstukken die moeilijk te combineren zijn. Denk hierbij aan een een tule rok, een excentrieke jas, een feestelijke jurk of een paar statement schoenen. Maar er worden niet alleen tips gegeven voor aparte kledingstukken. Je leest op deze style blog ook hoe jij je het beste kunt kleden voor diverse feesten!

Handig shoppen met onze shopping tips

Meestal ga je bij het shoppen uit van wat je zelf mooi vindt, maar hoe handig is het als je eerst een aantal handige shopping tips op onze blog over mode gelezen hebt? In onze blogs lees je namelijk hoe je goedkoop aan de leukste dameskleding of herenkleding kunt komen, of er fijne kortingen zijn waar je gebruik van kunt maken, en hoe je het efficiëntst kunt winkelen. Ben jij absoluut niet van het shoppen in de steden? Dan kan onze fashion blog ook een andere uitkomst voor jou bieden. Ook als je op zoek bent naar leuke kleding voor je kinderen. Hier vind je de laatste trends op gebied van meisjeskleding en jongenskleding. Zelfs op gebied van babykleding zijn er leuke trends te vinden! Lees jij onze tips in een van onze style blogs? Dan zie je onderaan elke blog een aantal voorgestelde kledingstukken of accessoires die aansluiten op het artikel. Door te klikken op een van de producten is het mogelijk om direct gemakkelijk online de artikelen te kopen die je graag wilt hebben. Of je nu online gaat shoppen of juist met vriendinnen lekker een dagje de stad in gaat, met de fashion musthaves uit onze mode blog heb jij altijd een prachtige outfit!

Vind YouStyle fashion blog op social media!

Wil jij altijd en overal weten wanneer wij weer een nieuw topic plaatsen op onze kleding blog? Zorg er dan voor dat je ons volgt op social media! Wij hebben een Facebook en Instagram pagina waar we wekelijks onze fashion blogs en diverse foto's posten. Op deze manier blijf jij op de hoogte van onze style tips & win acties en zul je als een van de eerste lezen welke nieuwe trends er in de fashion wereld zijn.