Menu
Filters
Product zoeken
Categorie├źn

Jurken

Wil jij een jurk kopen in de uitverkoop? Dan ben je niet de enige! Gelukkig zijn er veel fraaie jurken te vinden voor aantrekkelijke prijzen. Zoek specifiek op een stijl, maat of kleur en je ziet direct welke jurken met korting verkrijgbaar zijn. Heb je een mooie jurk gevonden die jou goed bevalt? Klik dan op het product om de specificaties te zien en om doorgeleid te worden naar de betreffende shop.

Filteren
Server niet bereikbaar, probeer het later opnieuw

Korting op jurken online

Wil je een jurk kopen met korting, en heb je iets gevonden wat je bevalt? Wacht dan niet te lang met het aanschaffen van de jurk. Een sale trekt namelijk veel bezoekers en vaak geldt op=op. Wees niet bang dat je later een leukere jurk tegenkomt, YouStyle geeft namelijk een compleet aanbod van alle jurken binnen een prijscategorie weer. Bovendien hebben (bijna) alle shops de mogelijkheid om spullen te retourneren, dit kan dus altijd nog. Het zou erg jammer zijn als je dat leuke jurkje misloopt omdat je graag nog even verder wilt kijken...wat niet nodig is!

Jurken kopen voor iedere gelegenheid

Voor welke gelegenheid wil jij een jurk kopen? Een bruiloft? Een galabal? Een festival? Of gewoon een luchtig zomerjurkje? Op YouStyle.nl kun je dankzij verschillende filters de jurkjes selecteren die jij wilt zien. Jurken die niet passen bij de door jou geselecteerde criteria, worden weggelaten uit de zoekresultaten van de vergelijker. Zo blijft het aanbod overzichtelijk en weet je direct of je online een jurk kunt kopen die voldoet aan jouw wensen. Tevens kun je via ons mode & fashion blog altijd tips vinden voor een jurk die past bij elke gelegenheid die zich voor doet.

Hieronder een greep uit het assortiment jurken die je op YouStyle kunt vinden:

  • cocktailjurken
  • zomerjurken
  • gala & feestjurken
  • festivaljurken
  • maxi jurken
  • Little black dress
  • en meer!