Menu
Top trouwjurk trends voor het komende seizoen

Geef je komend seizoen het ja-woord en ben je daarom druk op zoek naar die perfecte trouwjurk? Op het gebied van bruidsjurken zijn er duizenden opties waar je uit kunt kiezen. Ga je voor de eerste keer een jurk passen, dan is het meer dan logisch dat je niet helemaal weet waar je moet beginnen. Om het zoeken je wat makkelijker te maken, hebben we een paar populaire trends op het gebied van trouwjurken van dit seizoen voor je op een rijtje gezet.

Een sexy look door een jurk met een open rug te dragen

Eén van de populairste trends die je in een winkel en online tegenkomt, bijvoorbeeld via bruidshoek.nl, is een jurk met een open rug. Je zorgt hierdoor voor een sexy en vrouwelijke look en er zijn tal van stijlen om uit te kiezen. Ga je graag voor een rug die valt tot net boven de billen? Of mag het wat hoger eindigen? In een bruidswinkel kun je deze stijlen erg makkelijk passen, zodat je er meteen achter komt waar je je het meest comfortabel in gaat voelen op je grote dag.

Een elegante look door een soepelvallende jurk te dragen

Maar ook een soepelvallende trouwjurk is zeker het overwegen waard. Deze modellen zijn meestal gemaakt van stoffen zoals organza en satijn en zorgen voor een enorm verfijnde uitstraling. Deze stoffen zijn daarnaast ook bijzonder geschikt om te dragen in de lente en zomer: dé hoogseizoenen als het op bruiloften aankomt. Kies bijvoorbeeld voor een jurk met een spaghettibandje voor een relaxte look of een zeemeermin model voor een meer dramatische look. Weet je op dit moment al goed wat voor jurk je het liefste aantrekt op je grote dag?

Maak een statement door een jurk met mouwen te dragen

Mag de jurk voor jou zeker lekker uitgesproken zijn? En maak je er maar al te graag een statement mee op je grote dag? Overweeg dan eens om een jurk met mouwen te dragen. Van een subtiel mouwtje tot aan een oversized mode dat meteen de aandacht trekt. Vandaag de dag is hier enorm veel in mogelijk. Probeer daarom zeker eens meerdere modellen uit en ontdek wat voor soort mouw jouw figuur het beste accentueert. Omdat de mouwen direct de aandacht trekken, heb je op het gebied van andere accessoires eigenlijk niet veel meer nodig.

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.