Menu
Hoe draag je een lange rok?

Elke vrouw zou een lange rok in haar kast moeten hebben hangen! Vooral in de lente en zomer is deze super gemakkelijk te combineren! Daarbij is ook mooi meegenomen, dat hij elk figuur super mooi staat! Weet je niet zo goed hoe je een maxi rok kunt dragen? Lees dan hieronder hoe wij het liefste een lange rok combineren!

Kleurrijk en opvallend

Als je voor een lekker opvallende kleurrijke look wilt gaan, draag je op een effen felgekleurde lange rok, een topje met een gave opvallende print! Zo'n outfit kan heel leuk zijn voor een gezellige bbq met familie, of een casual tuinfeestje met vrienden! Met een crossbody tasje en je haren in een knotje maak je de oufit stylish af!

Casual chic met een lange rok

Voor een casual alledaagse look, om bijvoorbeeld comfortabel in te shoppen of met het gezin te gaan picknicken, is een lange rok ook perfect! Combineer een neutrale lange rok bijvoorbeeld met een cool logo t-shirt en doe er simpele sneakers eronder. Voor een boho look, maak je de outfit af met een bloemenkroontje in je haar en een crossbody klein geweven tasje!

Mix en match stijlen

Een super vrouwelijke lange rok in een lieve zachte kleur of met wat kant combineer je stoer met legerbooties en een leren jasje! Gooi je haren in een knot of zet er wat zachte krullen in, stift je lippen in een gave rood en je bent good to go! Om het helemaal tof af te maken, doe je er een opvallend gekleurde clutch bij!

Dames Bloemen Print Lange Rok - M34833 - Wit Dames Bloemen Print Lange Rok - M34833 - Wit v.a. € 28,50.- Bekijk product via bol.com
Mintgroene lange rok Nia - mbyM Mintgroene lange rok Nia - mbyM v.a. € 69,95.- Bekijk product via bol.com
Maxi rok 100% Katoen - Recht- Lange rok - jeans - S/M - Maxi rok 100% Katoen - Recht- Lange rok - jeans - S/M - v.a. € 34,30.- Bekijk product via bol.com
Maxi rok 100% Katoen - Recht- Lange rok - Zwart - S/M Maxi rok 100% Katoen - Recht- Lange rok - Zwart - S/M v.a. € 34,30.- Bekijk product via bol.com

Lange rok geschikt voor kantoor

Voor een professionele look kun je een lange zwarte gestructureerde rok combineren met een een basic witte blouse. Omdat de rok een vastere vorm heeft (tip: a-lijn + strakke taille) heeft je ouftit een minder nonchalante uitstraling, maar meer een zakelijke look! Maak deze af met gave pumps, mooie tas en een strak kapsel!

Kan het toch wat relaxter? Doe dan een simpele zwarte, niet te strakke, lange rok aan met een leuk bloesje erin. Ook hierbij maken een strak kapsel, mooie tas en prachtige pumps je zakelijke outfit helemaal af!

Maak er een jurk van!

Maak gemakkelijk van je lange rok een midi jurk! Als de rok niet heel strak is, benadruk je je taille met een coole riem. Deze kan heel girly zijn of juist heel edgy. Het materiaal van de rok en je accessoires die je kiest bepalen de uitstraling van je look. Je kunt heel knap gekleed maar ook lekker casual gaan op deze manier!

Een lange rok combineren kan zoals je ziet gemakkelijk op diverse manieren. Tevens is een lange rok een item dat nooit uit de mode zal gaan! Je kunt jaar op jaar weer deze zelfde stappen aanhouden, met nieuwe items! En om het nog makkelijker te maken, hebben wij onze favoriete items hieronder voor jou verzameld!

Dames Jeans Maxi Rok Dames Jeans Maxi Rok v.a. € 54,00.- Bekijk product via bol.com
Dames Rok - Maxi Rok - DonkerGroen - One Size Dames Rok - Maxi Rok - DonkerGroen - One Size v.a. € 39,95.- Bekijk product via bol.com
Meisjes maxi rok Meisjes maxi rok v.a. € 39,96.- Bekijk product via bol.com
Maxi Rok Groen Maxi Rok Groen v.a. € 24,99.- Bekijk product via bol.com

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!