Menu
Hakken voor dames: het ultieme modeartikel

Hakken zijn al tientallen jaren een klassieker in de damesmode. Van traditionele pumps tot trendy hakken kunnen elke outfit naar een hoger niveau tillen. Daarnaast kan het je een zelfverzekerd en glamoureus gevoel geven. Maar met zoveel verschillende soorten hakken kan het lastig zijn om te weten welke je moet dragen en hoe je ze moet stylen. In deze blog onderzoeken we enkele van de meest populaire soorten hakken en hoe je ze kunt dragen om een stijlvolle en chique look te creëren. Tips over hoe je het beste op hakken kunt lopen lees je hier!

Klassieke pumps

Klassieke pumps behoren tot de must haves van elke vrouw. Ze zijn veelzijdig en kunnen met alles worden gedragen, van jeans tot stijlvolle jurken. Ze hebben meestal een halfhoge hak en een spitse neus, waardoor ze een elegante uitstraling hebben. Combineer ze met een strakke rok en blouse voor naar kantoor of met een skinny jeans en een mooie top voor een avondje uit. De mogelijkheden zijn oneindig!

Stilettohakken

Stilettohakken zijn de ultieme “statement hakken”. Het zijn mooie, hoge hakken die perfect zijn voor een speciale gelegenheid. Je kunt de stilettohakken combineren met een jurk of lange rok voor een chique look.

Blokhakken

Blokhakken zijn een comfortabele en praktische optie voor wie een beetje lengte wil maar ook waarde hecht aan comfort. Ze hebben een stevige hak die stabiliteit en ondersteuning biedt, waardoor ze perfect zijn om de hele dag door te dragen. Je hebt ze in talloze kleuren waardoor er zeker het perfecte paar voor jou bij zit!

Cowboylaarzen

Een hele andere stijl dan de voorgaande hakken zijn de cowboylaarzen. Voor veel vrouwen vallen deze schoenen ook onder de term “hakken” aangezien deze laarzen een hoge hak bevat. Ze zijn razend populair, bieden comfort én zijn geschikt voor zowel koude als warmere dagen. Wanneer je een andere look wilt creëren, probeer dan eens een paar cowboylaarzen. Wellicht heb jij je nieuwe go-to schoenen gevonden!

Beige enkelband hoge hakken pumps schoenen Beige enkelband hoge hakken pumps schoenen v.a. € 907,00.- Bekijk product via bol.com
Suede open teen booties op hoge hakken Suede open teen booties op hoge hakken v.a. € 185,00.- Bekijk product via bol.com
Zwarte mesh enkelband hoge hakken pumps schoenen Zwarte mesh enkelband hoge hakken pumps schoenen v.a. € 792,00.- Bekijk product via bol.com
Fabulicious Hoge hakken -40 Shoes- BELLE-309 Zwart Fabulicious Hoge hakken -40 Shoes- BELLE-309 Zwart v.a. € 75,94.- Bekijk product via bol.com

Waarom elke vrouw hakken in haar kast nodig heeft

Hakken zijn om een aantal redenen een must have in de kast van elke vrouw. 

Ten eerste kunnen ze elke outfit direct naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat je je zelfverzekerder en krachtiger voelt. Ze kunnen je benen langer laten lijken en je houding meer rechtop laten lijken, waardoor je een indrukwekkende uitstraling krijgt. 

Ten tweede zijn ze veelzijdig en kunnen ze bij verschillende outfits worden gedragen, waardoor ze een geweldige investering zijn. 

Ten slotte kunnen ze een leuke en speelse manier zijn om te experimenteren met verschillende stijlen en trends. Of je nu klassieke pumps of trendy stilettohakken draagt, hakken kunnen een geweldige manier zijn om je persoonlijke stijl uit te drukken en een beetje glamour aan je look toe te voegen.
 

Terug naar Must haves