Menu
What to wear: Pasen!

Dit weekend is het weer Pasen. Dat wordt dus fijn samen met familie en vrienden zijn, heerlijk eten en gezellig doen! Winkels en dergelijke zijn schattig versierd met eitjes, haasjes en kuikentjes in prachtige zachte lieve kleuren. Alles ziet er geweldig uit en dus moet jij er ook op je best uitzien! De perfecte Paas outfit kiezen hoeft geen hele klus te zijn. Hieronder volgen een aantal tips waarmee jij heel gemakkelijk een mooie outfit voor Pasen creëert!

Monochroom pastel

Als je denkt aan een outfit voor Pasen denk je waarschijnlijk gelijk aan pastelkleuren. Baby blauw & roze, lila, lichtgroen een geel zijn standaard kleuren die je ziet rond de Paastijd. Een mooie outfit waar je niet teveel bij na hoeft te denken is een monochrome outfit in je favoriete pastelkleur. Neem bijvoorbeeld een mintgroene broek, met een simpele top in dezelfde kleur, schoenen die erbij matchen en mocht je het nodig vinden, een kettinkje of haarbandje ook weer in dezelfde kleur! Ontwijk hierbij opvallende prints of veel textuur. Je ziet er zo uniform uit maar niet te casual, het blijft natuurlijk een feestdag!

Monochroom wit

Dit is wellicht de allersimpelste optie, aangezien bijna iedereen wel witte kledingstukken heeft. Hou alles wit, van top tot teen. Doe je favoriete witte bloes aan met een witte nette broek, kokerrok of een jeans. Of een flowy wit jurkje tot aan je knieën! En aangezien alles wit is, kun je ook experimenteren met diverse textuur combinaties! Vind je het met witte schoenen té wit? Doe er dan een simpel paar onder in een camel of pastel kleur, om ze toch niet teveel op te laten vallen. De hele witte look heeft een schattige classy uitstraling waardoor het een perfecte outfit voor Pasen is!

Mix & match pastel

Mag het van jou allemaal iets opvallender? Combineer dan twee of drie pastelkleuren met elkaar. Wel weer opletten dat je items zonder print gebruikt, anders kan het er een beetje clownesk uit gaan zien. En probeer te accessorizen met een neutrale kleur zoals wit. Een pastel gele rok in combinatie met een lila kleurige top accentueer je met een dun wit riempje en witte schoenen voor een hele knappe outfit voor Pasen.

Bloemenprintjes

Een bloemenprint maakt een een outfit voor Pasen lekker vrolijk. Grote bloemen, kleine bloemen, pastelkleurig of juist fel. Het kan allemaal. Pas wel op dat het niet too much wordt. Kies een onderdeel van je outfit dat fijn op mag vallen met een bloemprintje, de rest van je outfit hou je neutraler. Om niet teveel na te hoeven denken, kies je een simpel jurkje tot de knieën met een mooie bloemenprint. Maak het af met schoenen en een tasje in een van de kleuren die tussen de bloemen op je jurk verstopt zitten. Zo wordt de outfit een mooi geheel!

Ga voor kant

Voor een romantische en vrouwelijke look gebruik je kanten items. Je hoeft je niet van top tot teen in kant te wikkelen, don't worry! Maar een top, rok, jurkje of zelfs accessoires zoals schoenen van kant combineren met neutrale items in de zelfde kleur, is een makkelijke manier om romance en schattigheid uit te stralen. Omdat de versieringen rond deze tijd ook altijd zo cute zijn, is ook dit weer een perfecte outfit voor Pasen!

Hieronder hebben wij onze favoriete items voor Pasen en de lente verzameld. Get inspired & shop!

Terug naar Get the look