Menu
Get the look: Kenza Zouiten

Het liefst houden we onszelf lekker warm met deze koude winterdagen. Je kiest vaak voor warme turtleneck-truien of een ander warm kledingstuk waarmee je de koude dagen door zult komen. Toch willen we er graag stijlvol uitzien en die basic outfit iets meer uitstraling geven.

Gelukkig hoeft dat allemaal niet zo ingewikkeld te zijn! Het bewijs hiervan laat Kenza Zouiten (Kenzas) op haar blog zien. Ze combineert vaak basic items met opvallende details waar wij erg geïnspireerd van raken!

Kenza's 'Snake'

Je kunt casual looks speciaal maken door er een paar leuke details aan toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld door een opvallende schoen, kledingstuk of tas te combineren met basic items. Dat zie je in deze outfit ook terug.

Ze combineert een casual jeans met een dikkere wollen trui. Door de outfit af te maken met een paar opvallende schoenen en een lange jas straalt deze outfit nét dat beetje meer uit. Draag er een effen tas bij en je outfit is compleet. Het is een vrij simpele look, maar één ding is zeker: met deze outfit ga je stijlvol de deur uit!


Zo handig kan het zijn! Shop de look hier:
Terug naar Get the look
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.