Home / Blog / Get the look / Get the look: off-shoulder

Get the look: off-shoulder

Door Sharon - op 14-03-2017 - Update 20-09-2018
Get the look: off-shoulder

Tijdens prachtige lentedagen kan het lastig zijn om een juiste outfit te kiezen. Net te warm of net iets te koud.. het blijft een struggle. Gelukkig hebben we daar de off-shoulder top! Casual én vrouwelijk. Daar houden wij van!

En net zo'n fan van deze top is TheVivaLuxury. Op haar blog laat ze ons haar eigen stijl zien en showt ze haar favoriete outfits waar wij erg geïnspireerd van raken!

Een off-shoulder top is voor nu misschien nog iets te koud. En omdat we niet kunnen wachten tot de zomer dragen we 'm nu gewoon met lange mouwen! Ook de off-shoulder blouse is een favoriet en staat altijd goed.

Combineer een off-shoulder met een casual jeans en bijpassende schoenen en je outfit is compleet! Met deze top houd je je outfit netjes maar straal je toch nét dat beetje meer vrouwelijkheid uit. Tijdens koudere dagen geef je wat extra warmte met een bijpassend sjaaltje en ook wat leuke kettinkjes maken je outfit helemaal af.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Sharon Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven