Home / Blog / Get the look / Get the look: Back to basic

Get the look: Back to basic

Door Sharon - op 06-03-2017 - Update 29-05-2017
Get the look: Back to basic

We hebben het allemaal wel eens. Van die dagen dat je even niet meer weet wat je aan moet, of gewoon helemaal geen zin hebt om uiterst je best te doen om een fashionable outfit bij elkaar te zoeken. Gelukkig kunnen we met wat basic items ook een heel eind komen.

Anine Bing laat ons zien dat basic niet saai hoeft te zijn. Combineer een basic blouse met een destroyed jeans en bijpassende schoenen. Door de kleur van je blouse te laten matchen met de kleur van je schoenen in combinatie met een kapotte jeans (wat de aandacht trekt), geef je je look net dat beetje meer uitstraling. Ook het dragen van sieraden geeft een extra touch aan je look, dus ga lekker los met je favoriete sieraden want daarbij geldt: alles kan en alles mag.

Vrij simpel maar wel stijlvol. Pak je favoriete items bij elkaar en maak er een leuke basic look van. Handig toch? Wij zijn in ieder geval fan!


Onze shopping tips
Geschreven door:
Sharon Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven