Menu
Get the look: Back to basic

We hebben het allemaal wel eens. Van die dagen dat je even niet meer weet wat je aan moet, of gewoon helemaal geen zin hebt om uiterst je best te doen om een fashionable outfit bij elkaar te zoeken. Gelukkig kunnen we met wat basic items ook een heel eind komen.

Anine Bing laat ons zien dat basic niet saai hoeft te zijn. Combineer een basic blouse met een destroyed jeans en bijpassende schoenen. Door de kleur van je blouse te laten matchen met de kleur van je schoenen in combinatie met een kapotte jeans (wat de aandacht trekt), geef je je look net dat beetje meer uitstraling. Ook het dragen van sieraden geeft een extra touch aan je look, dus ga lekker los met je favoriete sieraden want daarbij geldt: alles kan en alles mag.

Vrij simpel maar wel stijlvol. Pak je favoriete items bij elkaar en maak er een leuke basic look van. Handig toch? Wij zijn in ieder geval fan!

 

NOTFOUND

Terug naar Get the look
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.