Menu
Get the look: Grey on grey

Naast zwart en wit is ook grijs een basic kleur die je vrijwel het hele jaar door kunt dragen. Grijs is een geliefde kleur en is perfect te combineren met andere grijze items. Maar hoe zorg je er nou voor dat je look niet saai wordt?

Als je een look draagt die uit één kleur bestaat is het belangrijk om verschillende materialen met elkaar te mixen. Hierdoor creëer je een mooi contrast tussen verschillende materialen van dezelfde kleur en wordt jouw outfit zeker niet saai.

Brooklyn Blonde laat ons op haar blog zien hoe zij dit het liefst doet. Ga voor een grijze jeans gecombineerd met een grijze wollen trui en maak je outfit af met een paar pumps van dezelfde kleur. Mix & match met verschillende materialen en stijlen en je look ziet er meteen heel modieus uit. Hét bewijs dat grijs op grijs niet saai hoeft te zijn!

Draag een bijpassend blouseje onder je trui om je outfit wat speelser te maken en het grijze geheel een beetje te breken. Let's try!


NOTFOUND

Terug naar Get the look
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.