Menu
StyleBlog Modieuze Ogen

Vroeger werd de bril alleen maar als een praktische en medische behoefte gezien, maar dit is verleden tijd. Tegenwoordig kun je jouw ogen fashionable voor de dag laten komen met de mooiste monturen. Eyewear is net als kleding afhankelijk van de mode. Een bril moet bij je eigen stijl passen en omdat er zo veel keuze is in brillen is het helemaal niet moeilijk om de mode te volgen en tegelijkertijd toch een bril te dragen die bij jou past!

Brillen trends

Voor veel mensen is een bril een modeaccessoire die je outfit helemaal af maakt. Wij zijn het daar helemaal mee eens, want wat heb je veel mooie monturen tegenwoordig. Toch is het helaas een beetje duur om bij iedere outfit een andere bril te dragen, daarom kun je kiezen voor een bril die je overal bij kunt matchen. In 2016 zijn brillen met grote logo's, overdreven glitters en metalic steentjes no go, kies daarom voor een stijlvolle eyecatcher met een tijdloos design. Zo past jouw bril altijd bij iedere outfit, ideaal!

Modieuze billen bij Eyefashion

Bij Eyefashion vind je de mooiste billen van de laatste trends. Ze verkopen namelijk brillen van de meest modieuze merken, hierbij kun je denken aan Calvin Klein, Chloé, Liu Jo, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, RayBan en nog veel meer! In het assortiment van Eyefashion kun je aangeven welke vorm montuur je zoekt, welke kleur je mooi vindt en welke andere specificaties je belangrijk vindt. Verder vind je op de website van Eyefashion welke glazen of contactlenzen bij jou passen en een mooie collectie zonnebrillen.

Zonnebrillen trends

Zonnebrillen zijn natuurlijk ook een populair mode-item. Zonnebrillen van de mooiste merken zijn bij Eyefashion verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren. Dit jaar zijn de ronde zonnebrillen helemaal hot, verder kun je altijd kiezen voor een van de tijdloze modellen die je overal bij kunt dragen!

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.