Menu
Waarom oversized kleding niet mag ontbreken in jouw kledingkast!

Oversized kleding is helemaal hip! Een lekkere warme trui waar je in weg kan kruipen of een los vallende spijkerjas. Tegenwoordig zie je het overal. Als je nog geen oversized kleding in je kast hebt hangen: in dit artikel vind je vijf redenen om nu meteen naar de winkel te rennen!

Oversized kleding is helemaal in

Oversized kleding is al een aantal jaren razend populair! Een broek, een t-shirt, een spijkerjas of een heerlijke trui, alles wordt oversized gedragen. Tegenwoordig is het zo dat je de kleding niet eens meer in een grotere maat hoeft te kopen, items liggen al met een oversized fit in de winkel.

Staat altijd goed!

Oversized kleding is super eenvoudig te stijlen. Combineer je strakke jeans met een heerlijke oversized trui, combineer hem met je favoriete sneakers en je hebt een te gekke outfit die ook nog eens heerlijk zit! Maak je outfit af met leuke sieraden and you’re good to go. Wij van YouStyle zijn helemaal fan!

So comfy

Naast dat het er super leuk uit ziet, zit het natuurlijk heel erg lekker. Je kunt helemaal wegkruipen in een lekkere trui. Een tip is om je oversized kleding te combineren met een strakke broek of andere getailleerde items. Zo zorg je er voor dat je de balans in je figuur houdt en je het vrouwelijke in je look bewaart. Draag een strakke broek met een oversized blazer of combineer een strakke top met een losvallende pantalon.

Terug van weg geweest

Flared broeken, gekleurde broeken of spencers allemaal items die weer helemaal terug in de mode zijn. Ook oversized items passen helemaal in dit rijtje! Oversized komt namelijk uit de jaren 90, het werd gedragen in de Hip hop kledingstijl of Grunge. Nog steeds is deze kledingstijl niet weg te denken uit onze garderobe.

Volgens mij genoeg redenen om direct naar de winkels te rennen en jouw oversized outfit in te slaan. Welk oversized item draag jij het liefst?

Terug naar Trend watch