Menu
Trend Watch: Black & White

Zwart wit is een trend die nóóit uit de mode zal raken. Simpel en doeltreffend; zo kun je het zien. Deze kleuren zijn namelijk altijd te combineren en je zult dus nooit betrapt worden op een foute color-combi. Het enige nadeel wat ik zo snel kan bedenken is dat zwart en wit misschien een beetje boring kan zijn. Toch kun je je outfit best eenvoudig upgraden met slechts kleine aanpassingen, zodat je toch lekker fashionable voor de dag kunt komen. Onze tips om een zwart witte outfit nét dat beetje extra te geven:

Textures

Mix texturen! Kies voor een zwarte leren rok met een witte fluffy sweater. Of ga voor een witte destroyed jeans met een zwarte kanten top. Je maakt je outfit meteen extra spannend door te spelen met materialen. Probeer ook eens out-of-the-box te denken, bijvoorbeeld met wol in de zomer of een neopreen itempje om je outfit dat beetje extra te geven.

Printjes

Streepjes: zelf zweer ik er bij. Zwart witte bretonse streepjes zijn áltijd een goede keuze en daarnaast is dit kekke printje ook nog eens fijn te combineren met nagenoeg alles. Toch kun je het tegenwoordig niet gek genoeg bedenken of er zijn printjes van gemaakt. Momenteel zijn marine printjes zoals bootjes en ankertjes helemaal hot. Mocht je het liever wat veiliger aanpakken, kies dan voor blokken of bolletjes. Keuze genoeg!

Een touch of color

Wil je je outfit toch nét wat meer upspicen? Dan kun je altijd vals spelen en toch een beetje kleur toevoegen aan je Black & White outfit. Ga bijvoorbeeld voor accessoires (riem & tas?) in een knalkleur zoals neon geel. Of een mooi paar pumps of sneakers in een pittig kleurtje doen het ook altijd goed. Zo is je outfit toch nog grotendeels black & white, maar heb je er toch een eigen draai aan gegeven.

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!