Menu
Najaarstrends 2015

De zomer begint langzaam op zijn einde te komen en dat betekent dat de laarzen, sweaters en vesten weer uit de kast mogen worden gehaald! Wij houden van de herfst, want dit is hét seizoen waarin je laagjes op laagjes kunt dragen en heerlijk kunt variëren met accessoires. Maar wat zijn nu eigenlijk de trends van het najaar? In welke outfit kun jij deze herfst helemaal fashionable voor de dag komen?

Dé trend van najaar 2015: fluffy textures

Als we de herfst/winter trend van 2015 in één woord moeten samenvatten, dan kiezen we voor fluffy. De texturen van de kleding worden dit najaar alleen maar wolliger! Een furry sweater of een een zachte, wollige tas of een fluffy accent op je sneakers? Het maakt niet uit in wat voor fluffy item je toevoegt aan je outfit, het is altijd goed! Daarnaast laat dit materiaal zich zeer gemakkelijk combineren. Een combinatie met denim maakt je outfit meteen wat stoerder, terwijl printjes je outfit een extra trendy touch geven.

HOFF ! sneakers/lage-sneakers dames HOFF ! sneakers/lage-sneakers dames v.a. € 91,95.- Bekijk product
Veja ! sneakers/lage-sneakers dames Veja ! sneakers/lage-sneakers dames v.a. € 93,95.- Bekijk product

Knit is de hit van dit najaar

Grove breisels doen het ook altijd goed, dus je kunt je weer prima in een oversized gebreid vest hullen tijdens de winterse maanden. Huiselijke, warme en oversized kleding waarin je helemaal kunt wegkruipen is helemaal van dit moment, dus comfort is dit seizoen zeker niet ondergeschikt aan mooiheid!

Schoenen trends : 70's style chunky shoes

Ook qua schoenen zijn er weer enkele duidelijke trends zichtbaar, maar het is de vraag of je hier fan van bent: de 70's zijn namelijk helemaal terug! Vintage oranje en bruine Chelsea boots, blokprints en chunky hakken zijn absolute musthaves voor je voeten deze winter. Ga je toch liever voor een iets meer comfortabele schoen? Dan hebben we nog een leuke trend voor je. De chunky schoen met plateau is namelijk helemaal terug van weggeweest. Ook deze schoenen stralen een 70's vibe uit, maar zijn tevens te vinden in de wat modernere uitvoering, bijvoorbeeld wit of zwart.

Dr. Martens Audrick chelsea boots Dr. Martens Audrick chelsea boots v.a. € 228,65.- Bekijk product
Dr. Martens Boots Dr. Martens Boots v.a. € 159,99.- Bekijk product
Hatland Chelsea Hoed - Dames Hoeden - Green Hatland Chelsea Hoed - Dames Hoeden - Green v.a. € 57,94.- Bekijk product
Boots Earring- Oorbellen- Cowboy boots- Laarsje- Oorhanger- Zilver- Stainless steel Boots Earring- Oorbellen- Cowboy boots- Laarsje- Oorhanger- Zilver- Stainless steel v.a. € 16,95.- Bekijk product

Terug naar Trend watch