Menu
De leukste jurken voor een bruiloft

In de maanden mei tot en met september worden de meeste bruiloften gehouden. Dat betekent dus dat het wedding season weer is begonnen. Een bruiloft is dan ook hét excuus om jezelf weer te trakteren op een mooie en stijlvolle jurk om die mooie dag van je beste vriendin, zus/broer, collega of wie dan ook te vieren. Heb jij binnenkort al een bruiloft op de planning staan en ben je nog op zoek naar kleding voor de bruiloft? Wij laten je de leukste jurken voor een bruiloft zien. Kies je favoriet en shoppen maar!

Pastel

Pastelkleuren doen het altijd goed en zeker als het op bruiloften aankomt. Vooral in het voorjaar is een pastelkleurige jurk of jumpsuit een musthave voor een bruiloft. Benieuwd hoe je pastel kunt combineren? Je leest het hier.

Lange jurken

Ook lange jurken in zowel effen kleuren als prints zijn geschikte jurken voor een bruiloft. Onthoud wel hoofdregel #1: never outshine the bride! En mocht je liever gaan voor een kortere jurk, kies dan een jurk die niet té kort is zodat je outfit er evengoed netjes uit blijft zien.

Jumpsuits

Wil je eens iets anders dan een jurk? Dan is een jumpsuit dé oplossing. Een jumpsuit staat namelijk heel stijlvol met een goed paar hakken eronder en accessoires die je outfit afmaken. Lang of kort; het kan allemaal voor een zomerse bruiloft.

Bloemenprint

Draag een jurk of rok met bloemenprint en je outfit ziet er al meteen vrolijk uit. In de winter kun je de bloemenprint beter achterwege laten, maar voor een bruiloft in wedding season is dit de perfecte jurk voor een bruiloft.


Om het voor jou extra makkelijk te maken hebben wij alvast de leukste kleding voor een bruiloft uit onze shops gefilterd. Kies je favoriete item en je verschijnt in een stijlvolle outfit met een trendy jurk voor een bruiloft.

Terug naar Style tips