Menu
Manieren om pastel te combineren

Zacht, zoet én kleurrijk: pasteltinten zijn ook dit voorjaar weer helemaal on trend. Van suikerspin roze tot baby blauw, we gaan het allemaal zien dit voorjaar. Het combineren van deze tinten is niet altijd makkelijk, want hoe zorg je er met al die zoete kleurtjes voor dat het geheel niet too much wordt? Wij laten je de leukste manieren om pastel te combineren zien; van een full pastel look tot accessoires in pasteltinten. Get inspired!

Pastel met wit

De ideale kleur om pastel mee te combineren is wit. Witte items passen eigenlijk bij alles en zorgen voor rust, minimalisme en zelfverzekerdheid in je outfit. Ga voor een witte broek met een pastelkleurig shirt of een jeans gecombineerd met een wit shirt en een pastelkleurige tas. Het kan allemaal dit voorjaar.

Pastel met metallic

Geef je outfit een feestelijke twist door pastel te combineren met metallic en je look krijgt net dat beetje meer uitstraling. Voeg een leuk metallic kledingstuk of accessoire aan je outfit toe en shinen maar!

Pastel & kant

Pastelkleurige kanten rokjes en jurkjes zorgen voor een classy look. Combineer het kanten pastel met een leren jack en stoere bikerboots voor een stoere outfit en je bent ready to go.

Pastel met zwart

Zwart doet het altijd goed en zo ook gemixt met pastel. Lichtblauw, poederroze en lichtpaars; het kan allemaal in combinatie met zwarte items.

Pastel met pastel

Mix en match pastelkleuren met elkaar om de kleuren een optimaal karakter te geven. Combineer je favoriete pastelkleuren met elkaar en je outfit oogt meteen zacht en creatief. Daar houden we van!

Pastel met jeans

Combineer je favoriete jeans met een pastelkleurig shirt of blouseje en je zit altijd goed. En om je outfit nét wat meer uitstraling te geven ga je voor een destroyed jeans waarmee je die pastelkleurige items binnen no time verandert van schattig en zoet naar stoer.

Ga voor één kleur pastel

Pastelkleuren zijn makkelijk te combineren met wit, zwart en grijs. Maar zie jij het wel zitten met die pastelkleuren en durf je wel een stapje verder te gaan? Ga dan voor een full pastel look waarbij je je favoriete pastelkleur laat terugkomen in je hele outfit. Gewaagd, maar o-zo stijlvol en zelfverzekerd. Wij zijn fan!

Pastelkleurige accessoires

Probeer jij nog je weg te vinden in het combineren van pastel en houd je het liever wat rustiger? Maak je outfit dan af met leuke accessoires in pasteltinten. Want ook schoenen, tassen en accessoires in pastelkleuren zijn dit voorjaar helemaal hot en geven je outfit net dat beetje meer uitstraling. Mix & match met verschillende accessoires en geef elke look een stijlvolle touch.




Terug naar Style tips
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.