Menu
Zolder wordt hippe logeerkamer: zo doe je dat

Waarom zou je de zolder laten wegstoffen? Je kunt heel veel leuke dingen met deze ruimte doen: je kunt er bijvoorbeeld een logeerkamer van maken. En wat is een hippe logeerkamer zonder houten jaloezieën op maat? Met de juiste raamdecoratie maak je een ruimte helemaal af. En ook op de zolder zijn er heel wat mogelijkheden. Je kunt natuurlijk kiezen voor rolgordijnen of vouwgordijnen, maar er zijn ook andere manieren waarop je nog meer sfeer op je zolder kunt creëren. Hier ontdek je niet alleen al je mogelijkheden, maar ook hoe je van de zolder een hippe logeerkamer maakt.

Maak van een lege ruimte een leuke logeerkamer

Je kunt van de zolder een ruimte maken waar je alle spullen bewaard, maar je kunt deze ruimte in huis ook op veel andere manieren gebruiken. Een logeerkamer voor als je regelmatig logees hebt bijvoorbeeld. Behalve een bed, een nachtkastje en een kledingkast kun je met accessoires ook een ruimte sfeervol maken. En een hippe sfeer creëren kan ook heel goed met raamdecoratie. Mooie shutters voor een stoere look of juist vouwgordijnen die voor een wat meer romantisch geheel zorgen. Naar wat voor soort raamdecoratie ben je op zoek? Wellicht wil je mooie verduisterende rolgordijnen, maar je kunt ook kiezen voor mooie houten jaloezieën of shutters. Er zijn tal van manieren waarop je jouw zolder helemaal sfeervol kunt maken.

Dit is wat goede raamdecoratie voor je woning doet

Er zijn dus heel wat mogelijkheden als je op zoek bent naar de leukste raamdecoratie voor de zolder. Wist je dat je bij Inhuis Plaza terecht kunt voor al je raamdecoratie? Rolgordijnen, vouwgordijnen, shutters, plissé gordijnen, aluminium en houten jaloezieën: het is allemaal verkrijgbaar. Met mooie raamdecoratie creëer je niet alleen sfeer, het is ook nog eens heel praktisch. Want de juiste lichtinval op zolder doet heel veel voor het comfort.

Het maakt daarnaast ook niet uit welke maat je nodig hebt. Je kunt alles op maat bestellen en dus ook voor de kleine ramen op de zolder. Heb je een schuin dak met een raam erin? Dat is geen enkel probleem, want ook de juiste raamdecoratie voor deze ramen bestel je eenvoudig en snel online. Ook voor goede zonwering ben je hier op de juiste plek! Zo houd je de warmte van de zolder en heb je een extra sfeerelement op de zolderkamer. Voor alle raamdecoratie kun je online terecht.

Terug naar Advertorial