Menu
Lingerie shopping tips

Mooie lingerie is onmisbaar in de je garderobe. Je voelt je zelfverzekerder wanneer je complete outfit perfect bij je past, en daar hoort je ondergoed natuurlijk ook bij. Ook al ziet men het niet, het geeft nét die extra confidence boost en dat straal je uit. Ga je binnenkort lingerie shoppen? Met deze tips maak je zeker de juiste keuze!

De juiste maat

Bij lingerie is de juiste maat misschien nog wel belangrijker dan bij je gewone outfit. Als je ondergoed te klein of te groot is, dan ga je je mateloos irriteren. Daarnaast kun je het soms zelfs aan de buitenkant zien wanneer iemand bijvoorbeeld een BH in de foute maat draagt. Dit wil je natuurlijk niet. Zorg dus dat je je laat opmeten zodat je altijd de juiste maat kunt bestellen.

Lingerie shopping tip: Bestel je online en wil je zeker weten dat je de juiste maat hebt? Bestel meerdere maten en stuur terug wat niet past.

Zorg ook voor sexy lingerie in je collectie

Wij vinden dat élke vrouw minstens één sexy lingerie setje in haar stash hebben. Geen relatie? Geen excuus! Je mag je ook sexy voelen als je geen partner hebt, dus laat je daar vooral niet door tegen houden. Het is een ultieme confidence boost, dus verwen jezelf eens met sexy lingerie! Qua materiaal kun je het beste kiezen voor kant en qua kleur doet rood het altijd goed. Dit zorgt voor instant sexiness.

Varieer met kleur en model

De lingerie garderobe van veel vrouwen bestaat vaak uit één kleur. Ja ja, we weten dat dat handig is met wassen, maar kleur kan zoveel doen. Het is leuk om te variëren met diverse kleurtjes en prints, maar daarnaast is het soms ook nodig. Lichtgekleurde outfits kunnen namelijk wel eens doorschijnen, en dan is het noodzakelijk om ondergoed in bijvoorbeeld huidskleur te dragen. Zorg dus dat je sowieso wit, zwart en huidskleurig in je collectie hebt zitten, en vul dit verder aan met leuke kleurtjes en printjes.

Ook qua model kan gevarieerd worden. Zo zou iedere vrouw een BH moeten hebben met bandjes die je bijvoorbeeld kruislings kunt dragen, voor onder een racerback top. En een BH waar je de bandjes helemaal vanaf kunt halen, voor strapless tops en jurkjes.

Online of offline lingerie kopen?

Zoals met alles tegenwoordig het geval is, kun je lingerie prima online bestellen. Er zijn ook enkele voordelen aan verbonden.

  • Passen in het comfort van je eigen huis, in plaats van een slecht belicht en krap paskamertje.
  • Een eindeloos groot assortiment.
  • Gemakkelijk thuis vanuit je luie stoel de mooiste setjes naar huis klikken.
  • Sexy lingerie uit een rek pakken in een volle winkel? Misschien doe je dit niet zo gemakkelijk. Online kun je echter alles eenvoudig in je digitale winkelmandje leggen.

Wij hebben enkele mooie setjes voor je op een rijtje gezet. Budgetproof én iets luxer. Welke is jouw favoriet?

Terug naar Advertorial
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!