Menu
De perfecte van Bommel herenschoenen voor de winter

De zomer is voorbij dus is het tijd om je voor te bereiden op de koude winterdagen die voor de deur staan. We zijn bezig met het vinden van een warme jas, trui, sjaal. Maar net zo belangrijk is het vinden van de ideale warme schoen om de winter goed door te komen. Want als je goed in je schoenen staat, ben je al een stap dichterbij het overleven van de winter! Natuurlijk wil je er ook trendy uitzien, en dit is mogelijk met de Floris van Bommel herenschoenen. Hieronder hebben wij een paar schoenen voor je op een rijtje gezet die je helpen bij het kiezen van de ideale winterschoenen!

De veterboots

Deze schoenen zijn dé schoenen om de winter warm en trendy door te komen. Doordat de schoen uitloopt tot de enkel, beschermt hij je tegen alle weersomstandigheden. Een bijkomstig voordeel van deze Van Bommel schoenen is dat je ze onder iedere outfit kan combineren! Ze zijn helemaal van deze tijd dus je loopt er ook nog eens heel stijlvol bij!

Veterschoenen

Wanneer we het hebben over de veterschoen denk je misschien meteen dat het om lage schoenen gaat, maar deze schoenen van Van Bommel zijn zowel in een lage als in een hoge variant te verkrijgen! Het aanbod is groot; van leer tot suède en van klassiek tot sportief. Ze zitten heerlijk én houden je warm. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat je er modieus uitziet; of je het nu combineert onder een basic (spijker)broek of een chiquere outfit!

Sneakers

De winter komt eraan dus dit betekent dat je je sneakers een tijdje moet missen. Mooi niet! Deze sneakers zijn anders dan de normale sneaker en daarom is het mogelijk om met deze de winter goed door te brengen. Het model is misschien anders zoals je gewend bent, maar de uitvoering is zeer stijlvol en het comfort is ook hetzelfde! Ook is de binnenvoering lekker warm; je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je geen sneakers kunt dragen in de winter.

Terug naar Advertorial
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.