Menu
​Herfst/Winter 2018: Kindermode trends

Het najaar is weer begonnen, en dat betekent; de kachel gaat weer aan, de pepernoten liggen weer in de schappen en misschien heb jij al wel wat nieuwe items voor de wintergarderobe gescoord? De afgelopen weken druppelde de nieuwe collecties de winkels binnen en dat geeft ons altijd weer een euforisch gevoel: het nieuwe modeseizoen is van start gegaan. En ondanks het feit dat het natuurlijk erg belangrijk is dat wij er deze winter weer super stijlvol bijlopen, is het ook niet geheel onbelangrijk dat onze kinderen ook een beetje voor de dag kunnen komen. In deze blog lees je alles over de kindermode trends van dit najaar!

Maak het lekker bont

Yes! Bont is weer helemaal terug dit najaar, en dat zien we zowel bij de damescollectie als bij de kindercollecties. De teddy-coat is misschien wel de meest opvallende winterjassen trends van deze winter, en die zou jouw kleine meid niet alleen lekker warm houden maar deze meisjes winterjas is ook nog eens gemakkelijk te combineren met andere modetrends. Het nadeel: deze jas is helaas niet waterdicht. Voor de kinderen wil je natuurlijk wel dat een winterjas vooral functioneel is, ze moeten er lekker in kunnen buitenspelen, klimmen en klauteren. Gelukkig zien we bont ook terug in een kleiner detail tussen de collecties, denk bijvoorbeeld voor de meiden aan een jas of trui met bontje mouwtjes, en een jongens winterjas met een bontkraagje.

Alles draait om kleur

De winters waar het vooral om zwart, grijs en donkerbruin draaide, lijken nu toch wel echt verleden tijd. Kleur is nog steeds dé trend deze winter. Denk aan oranje, okergeel, donkerrood en roze zijn dit najaar trendy. Ook printjes doen het erg goed en zien we overal terugkomen. Vooral ruitjes, bloemetjes en dierenprintjes kunnen niet ontbreken in de wintergaderobe van 2018, en als je echt met de tijd mee wilt gaan, dan ga je gewoon voor een felroze panterprint outfit voor jouw kleine meid!

Nooit genoeg logo’s

Naast printjes lijkt deze winter toch ook echt te draaien om logo’s. Vooral truien met logo’s maken een echte comeback bij zowel de meiden als jongens. Behalve logo’s, zien we tussen de kindermode trends ook veel andere items bedrukt met teksten. Bij de jongens zien we veel stoere sweaters bedrukt met teksten zoals ‘COOL’, ‘ROCK’ en ‘LEGENDARY.’ En dan is de volgende vraag natuurlijk hoe je dit combineert. Het antwoord is gelukkig vrij makkelijk, je kan nooit de mist in gaan door een logo trui te combineren met een jeans, maar voor deze winter leven we toch een beetje onder het motto ‘the bolder, the better’. Zo kun je de logotrui ook proberen te combineren met een broek van dierenprint of een gekleurde/geruite jas!

Terug naar Advertorial
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.