Menu
Op reis met kleding? Deze accessoires heb je zeker nodig

Ga je binnenkort op reis met een groot deel van je dierbare garderobe? Dan kun je een grote koffer meenemen, maar een koffer is niet altijd handig als je grote hoeveelheden (dure) kledingstukken met je mee moet nemen. In dit artikel lees je welke accessoires je beter kunt gebruiken als je jouw kostbare garderobe gemakkelijk, zonder enige problemen én veilig met je mee wil nemen.

Een fashion trolley

Een fashion trolley lijkt een beetje op een kledingrek. Het verschil tussen een fashion trolley en kledingrekken, is dat een fashion trolley verrijkt is met grote wielen. Dit betekent dat je deze trolley gemakkelijk rond kunt rijden. En omdat de wielen van de trolley lekker groot zijn, kun je gemakkelijk drempels op en drempels af. Hang je jouw kleding aan een fashion trolley, dan neem je je kostbare garderobe zonder enige problemen overal mee naartoe.

Een kledinghoes

Helaas regent het regelmatig in Nederland. Ga je op reis op een regenachtige dag en neem je de fashion trolley mee? Dan is het verstandig om je kleding in kledinghoezen te doen. Door een hoes om ieder kledingstuk te doen, weet je zeker dat je kleding niet nat wordt. En neem je jouw kleding toch mee in een koffer? Dan zijn kledinghoezen ook handig, want deze hoezen beschermen je kleding optimaal tijdens de reis. Dit is een must, want ook in de koffer kan jouw kleding beschadigd raken.

Een schoenentas

Neem je niet alleen kleding mee op reis, maar moet je ook schoenen meenemen? Dan raden wij je aan om een schoenentas te kopen. In een schoenentas berg je jouw mooie schoenen gemakkelijk en veilig op. En omdat er een handvat aan de tas zit, kun je deze zonder enige moeite overal mee naartoe nemen. Er zijn schoenentassen waar je één paar schoenen in kunt opbergen, maar er zijn ook schoenentassen voor meerdere paren schoenen. Bepaal voor jezelf hoeveel schoenen jij mee wil nemen en koop vervolgens de juiste schoenentas.

Organizers

Tot slot raden wij je aan om organizers te kopen. Organizers zijn kleine tasjes, die je gebruikt om kleinere kledingstukken netjes op te bergen. Doe je jouw ondergoed, sokken, sjaaltjes en andere kleine kledingstukken in diverse organizers, dan kun je deze gemakkelijk met je meenemen. Bovendien hoef je niet te zoeken naar schoon ondergoed, een schoon paar sokken of je favoriete sjaaltje, want in de organizers zitten deze kledingstukken lekker overzichtelijk ingepakt.

Terug naar Advertorial
Geschreven door:
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.