Menu
Winterjassen trends 2018 / 2019

De dagen worden korter en kouder, dus het moment is weer gekomen om de zomer- en herfstjassen op te bergen en de winterjassen uit de kast te halen. Een winterjas is niet alleen lekker warm, maar moet ook een beetje stylish zijn. Elk jaar zijn er weer de nodige winterjassen trends die je kunt volgen, zodat jij (en je kids!) stijlvol voor de dag komt. Benieuwd naar dé winterjassen trends van dit seizoen? Wij bespreken ze hieronder:

Winterjassen trends kinderen

Kids kunnen lekker warm én fashionable voor de dag komen in een mooie teddy coat. Teddy is waarschijnlijk dé trend van dit jaar. De aaibare buitenkant zorgt ervoor dat kleine style queens deze jas maar al te graag uit de kast trekken om te dragen! Het is dus de perfecte meisjes winterjas van dit najaar. Ook voor jongens is er een trend te ontdekken. Qua kleuren doen groen en grijs het erg goed, en ook de combinatie van deze twee kleuren - in een legerprintje - is een graag geziene look. Nog altijd zien we de parka stijl en ook de bomberjack terug bij de winterjas jongens trends. Kortom: de kids kunnen ook dit seizoen weer stylish voor de dag komen!

Trends voor heren

Qua heren winterjassen is camel dé trendkleur dit seizoen. Met een camel jas zit je altijd goed. Het model kan verschillen, maar meestal wordt gekozen voor een lange jas of een leren jas. Ook de Parka is weer een terugkerende trend. Dit model jas is echter zo tijdloos, dat we wel kunnen stellen dat je ook volgend jaar in een Parka modieus naar buiten kunt. Tenslotte kun je dit jaar ook richting het ruitjespatroon, wat dus iets meer uitgesproken is.

Winterjassen dames trends

Ook dames kunnen hun hart ophalen met de huidige winterjassen trends. Een nieuwe trend is de ultra lange jas. En dan bedoelen we niet een jas tot net over de heupen, maar tot de knieën en zelfs tot de enkels. Ook is er een échte comfy trend going on... de cocoon winter jacket. Dit is een zeer grote en wijde jas, bijna een soort tent, waarin je helemaal kunt wegkruipen. Is dit iets té uniek voor je? Geen probleem, want je kunt ook een regulier model in een funky print kiezen. Ruitjes, dierenprintjes, het kan allemaal.

Terug naar Advertorial