Menu
Winter 2023/2024: In stijl de kou trotseren

Winter 2023/2024: In stijl de kou trotseren

Met de winter die inmiddels is genaderd, is het echt tijd om de garderobe winterklaar te maken en jezelf volgens de laatste modetrends te kleden. De laatste maanden van 2023 en het begin van 2024 brengt een frisse wind in de fashion industrie, met opvallende stijlen en verrassende combinaties die je warm houden, zodat je stijlvol de kou kunt trotseren.

Oversized comfort en warme breisels

In dit winterseizoen draait alles om heerlijke breisels en oversized comfort. Grote truien en gebreide vesten werken niet alleen ontzettend goed tegen de kou, maar zijn ook een modieuze keuze. Ga voor een combinatie van een oversized trui met een leren legging voor een trendy en aangename look die je zowel voor werk als een gezellige avond uit kunt gebruiken.

ROZE GEBREIDE TRUI ROZE GEBREIDE TRUI v.a. € 49,95.- Bekijk product via bol.com
MS Mode Trui Grof gebreide trui MS Mode Trui Grof gebreide trui v.a. € 39,99.- Bekijk product via bol.com
Gebreide trui Grace wit Gebreide trui Grace wit v.a. € 219,95.- Bekijk product via Peter Hahn
Konges Slojd Gebreide Trui Konges Slojd Gebreide Trui v.a. € 51,95.- Bekijk product via bol.com

Retro look: terug naar de jaren '70

De comeback in de winter van 2023/2024 zijn de retro vibes vanuit de jaren ‘70. Bij deze kledingstijl moet je denken aan wijde broekspijpen, suède jassen en opvallend kleurrijke prints. Ga voor een mix en match van kledingstukken uit de seventies en de laatste jaren voor een moderne draai aan deze retro kleding. Het perfecte voorbeeld van balans tussen de jaren ‘70 en nu is bijvoorbeeld een wijde ribbroek met een strakke top.

Dé combinatie: urban chic en sportief

De urban chique kledingstijl samen met een sportieve touch is een andere unieke combinatie van deze winter. Kies bijvoorbeeld eens voor een sierlijke wollen mantel met een paar hippe sneakers voor een stoere mix van beide kledingstijlen. Deze stoere look is niet alleen erg modieus, maar bovenal ontzettend praktisch voor de dagelijkse bezigheden. 

De kunst van laagjes

In de wintertijd is het vooral belangrijk om warm aangekleed te zijn. Een ideale manier om dit te doen, is door laagjes te gebruiken. Probeer voor een unieke look eens te experimenteren met kleding met verschillende texturen en lengtes. Een lange jas over een midi-jurk of een wollen gilet over een coltrui zijn populaire voorbeelden van laagjes die zowel functioneel als modieus zijn. Je kunt de outfit helemaal afmaken en als het ware een statement toevoegen door bijvoorbeeld een riem toe te voegen en jouw taille te accentueren. 

Net zoals een hexagon van Topdoek als wanddecoratie een ruimte kan transformeren, kan ook het spelen met texturen, lengtes en kleuren in de kledingkast een fashion statement maken. Kortom, de winter van 2023/2024 biedt je oneindige mogelijkheden om op een trendy manier met jouw stijl te experimenteren. Experimenteer en vind een unieke stijl die jou de komende maanden helpt de winterse kou te trotseren.

Lange Winterjassen Heren met Capuchon - 891 - Blauw Lange Winterjassen Heren met Capuchon - 891 - Blauw v.a. € 174,99.- Bekijk product via bol.com
Winterjassen Heren Kort - 868 - Zwart Winterjassen Heren Kort - 868 - Zwart v.a. € 99,99.- Bekijk product via bol.com
Heren Winterjassen Lang - 7103 -Zwart Heren Winterjassen Lang - 7103 -Zwart v.a. € 174,99.- Bekijk product via bol.com
Nette Heren Winterjassen - 9803 - Groen Nette Heren Winterjassen - 9803 - Groen v.a. € 154,99.- Bekijk product via bol.com

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.