Home / Blog / Kleding koopgids / koopgids voor truien

koopgids voor truien

Door Lisanne - op 31-03-2020 - Update 31-03-2020
koopgids voor truien

Truien zijn er in alle vormen en maten. Ondanks dat er veel verschil is, valt het toch in een zin samen te vatten. Truien zijn gebreide kledingstukken voor het bovenlichaam, zonder sluiting aan de voorkant. Het item is er natuurlijk voor bedoeld om je bovenlichaam lekker warm te houden tijdens frisse dagen. Door velen wordt er nog een hemd of T-shirt onder een trui gedragen. Het is ook mogelijk om er een blouse onder te dragen.

Coltrui

De coltrui is een van de kledingstukken die nooit uit de mode zal raken. Vroeger werd het kledingstuk vooral door kunstenaars, schrijvers en musici gedragen. Na deze tijd werd de coltrui veel gedragen bij sporten zoals golf, hockey en voetbal. Door de jaren heen heeft het item bewezen dat het oubollige imago (wat sommigen bij het item hebben) totaal niet klopt. De coltrui is een echt fashion item, je kan er namelijk elke look mee creƫren die je wil. Het item kan nog steeds een sportieve of juist een businesslook uitstralen. Er zijn verschillende soorten coltruien waarmee je diverse looks kan stylen. En wat dacht je van een coltrui met kettingen stylen? Super stylisch! Je sieraden zullen extra opvallen en je outfit een boost geven.

Oversized sweater

Ondanks dat de meeste mensen ieder jaar uitkijken naar de zomer brengen de koudere dagen ook voordelen met zich mee. Koud weer betekend namelijk dat de oversized sweaters weer uit de kast mogen! Een oversized sweater houdt je lekker warm en je kan ze op verschillende manieren stijlen. Zodra je ervoor kiest om een oversized sweater te dragen, is dit eigenlijk gelijk het key item van je outfit. Je kan je outfit compleet maken met een simpele jeans of faux leather legging. Houdt de onderkant simpel zodat alle focus op je trui gericht is.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Lisanne Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven