Menu
koopgids voor truien

Truien zijn er in alle vormen en maten. Ondanks dat er veel verschil is, valt het toch in een zin samen te vatten. Truien zijn gebreide kledingstukken voor het bovenlichaam, zonder sluiting aan de voorkant. Het item is er natuurlijk voor bedoeld om je bovenlichaam lekker warm te houden tijdens frisse dagen. Door velen wordt er nog een hemd of T-shirt onder een trui gedragen. Het is ook mogelijk om er een blouse onder te dragen.

Coltrui

De coltrui is een van de kledingstukken die nooit uit de mode zal raken. Vroeger werd het kledingstuk vooral door kunstenaars, schrijvers en musici gedragen. Na deze tijd werd de coltrui veel gedragen bij sporten zoals golf, hockey en voetbal. Door de jaren heen heeft het item bewezen dat het oubollige imago (wat sommigen bij het item hebben) totaal niet klopt. De coltrui is een echt fashion item, je kan er namelijk elke look mee creëren die je wil. Het item kan nog steeds een sportieve of juist een businesslook uitstralen. Er zijn verschillende soorten coltruien waarmee je diverse looks kan stylen. En wat dacht je van een coltrui met kettingen stylen? Super stylisch! Je sieraden zullen extra opvallen en je outfit een boost geven.

Sweaters

Een sweater hoeft niet alleen gezien te worden als een comfortabel item maar is ook erg stijlvol als je het goed combineert. Draag je sweater bijvoorbeeld op een leren broek. Door de verschillende materialen creëer je meteen contrast in je outfit. Ook zou je je sweater kunnen combineren met een kokerrok. Op deze manier kun je je outfit net iets meer classy maken. Doe er nog een leuke hak onder en je bent ready to go! Wil je gaan voor een iets nettere outfit? Draag je sweater dan onder een pak. Zorg hierbij wel dat je blazer niet te strak gaat zitten. Dit zit namelijk niet erg lekker en kan er een beetje gek uitzien.

Kersttrui

Tijdens de kerstdagen kun je twee kanten op gaan als het gaat om je outfit. Of je gaat voor een feestelijke look of je gaat voor de foute kersttruien. Ben jij van plan om dit jaar met kerst een kersttrui te gaan dragen, dan hebben wij een aantal ‘regels’ waar je je aan kunt houden deze dagen. Zo draag je je kersttrui alleen tijdens de kerstperiodes. Zorg dat ze daarna weer verdwijnen in de kast. Verder heb je foute kerstruien en hele foute kersttruien. Zorg dat je een passende kerstrui uitkiest en niet al te erg overdrijft met lampjes en belletjes. En als laatst zorg dat je je kersttrui goed combineert. Draag hem bijvoorbeeld op een leren broek of een skinny jeans.

Oversized sweater

Als je aan een oversized sweater denkt, denk je misschien al snel aan een comfortabele outfit die je alleen maar thuis draagt. Dit is helemaal niet nodig! Er zijn vele manieren hoe je een oversized sweater kunt combineren. Denk hierbij aan een mom jeans voor een wat stoerdere look of een wat lossere broek voor weer een stijlvolle comfortabele look. Ook kun je gaan voor een leren broek. Zo vallen beide items meer op en dat maakt de outfit meteen wat spannender. Mocht je oversized sweater lang genoeg zijn, kun je hem ook dragen als jurk. Doe er dan nog wat leuke overknees onder en je kunt gewoon stijlvol de deur uit!

Fleece trui

De fleece trui is ook zo'n lekkere trui. Met fleece ben jij lekker warm en comfortabel, terwijl je er ook stylish uitziet! Met deze universele trui kan het allebei. Een fleece trui of fleece vest is dus echt een must-have. Doordat deze trui goed isoleert, is hij perfect voor de sportieveling die zich niet laat stoppen door koud weer. Jij wandelt in elk seizoen door de duinen of de heuvels met een effen of kleurrijke fleece trui. Maar ook thuis, naar de supermarkt of tijdens het shoppen zie jij er trendy en sportief uit met een fleece trui. Door de verschillende opties in kleuren en motiefjes kun je deze comfy fleece trui combineren met elke outfit. Zorg dus dat je deze fashion must-have niet mist!

Terug naar Kleding koopgids