Menu
Welke pantalon past het beste bij jou?

De pantalon voor dames is er een die zeker niet mag ontbreken in iedere damesgarderobe. Hoewel veel mensen denken dat de pantalon enkel geschikt is voor op de werkvloer, hebben deze mensen het mis. De pantalon is namelijk geschikt voor iedere gelegenheid. Er zijn naast belangrijke momenten op de werkvloer nog zo veel andere gelegenheden waar je je graag netjes voor wil kleden en dan komt de pantalon perfect van pas! Zelfs voor de meer casual outfits is de pantalon perfect. Pantalons voor dames zijn namelijk niet alleen in verschillende kleuren te vinden, maar ook in tal van verschillende pasvormen. Van pantalons met wijde pijpen tot pantalons met hoge taille en van pantalons met elastische band tot korte pantalons. Zo is er altijd een pantalon die bij je past!

Pantalon met wijde pijp

De wijde pijp is helemaal hot! Als je op zoek bent naar een pantalon met een stijlvolle uitstraling die je zowel op het werk als tijdens een avond uit kunt dragen, is deze pantalon geschikt voor jou. De pantalon met wijde pijpen is het ultieme kledingstuk om een minimalistische, maar chique outfit mee te stylen. Combineer de pantalon met wijde pijp met een blouse en hoge hakken en hij is zelfs geschikt voor een huwelijksfeest of een feest op een jacht. Ook voor een casual look is de pantalon met wijde pijp geschikt, style de pantalon met sneakers en een T-shirt met logoprint en je bent klaar om te gaan!

Pantalon met hoge taille

De pantalon met een hoge taille, oftewel de high waisted pantalon, is weer helemaal terug van weg geweest! Naast dat een high waisted pantalon er super classy uitziet, heeft het ook nog eens een aantal voordelen die ervoor zorgen dat jij je nog beter voelt in je outfit! Een high waisted pantalon heeft namelijk zoals het woord al zegt een hoge taille waardoor de broek tot boven je navel komt. Hierdoor is deze pantalon ideaal om eventueel je buikje mee te verbergen. Daarnaast zorgt de pantalon met hoge taille ervoor dat je benen langer lijken. Een paar hakken er onder en je hebt benen tot aan de hemel! Combineer je high waisted pantalon met een nette top voor de ultieme stijlvolle outfit of met een cropped top voor een sportieve uitstraling.

Pantalon met elastiek

Op zoek naar een broek met het comfort van een joggingbroek, maar met de uitstraling van een nette pantalon? De pantalon met elastiek is perfect voor jou! Het idee dat pantalons met elastiek enkel het woord ‘praktisch’ uitstralen is allang verleden tijd. De dames pantalon met elastische band is tegenwoordig net als pantalons met andere pasvormen te combineren tot de perfecte outfit voor iedere gelegenheid, alleen heeft deze pantalon als extra voordeel dat deze zeer comfortabel zit. Ook pantalons met elastiek zijn er in iedere stijl en kleur te vinden. Zo is er voor iedereen een lekker zittende pantalon voor een modieuze look.

Korte pantalon

Ook in de zomer kun je een pantalon dragen. Er zijn tegenwoordig namelijk ook korte pantalons voor dames. Alhoewel deze misschien iets minder geschikt zijn voor op de werkvloer, zijn deze des te meer geschikt voor andere uitstapjes. Ga je een dag winkelen of naar het pretpark maar is het te warm voor een lange pantalon? De korte pantalon komt dan perfect van pas. Een sportieve look creëer je door de korte pantalon te combineren met een casual top en gympen, maar ook een stijlvolle look creëer je gemakkelijk door de pantalon te combineren met een nette blouse en mooie laarsjes.

Pantalon pak dames

Ga je voor de ultieme powervrouw uitstraling? Combineer dan je pantalon met een bijpassende blazer. Het is de perfecte outfit voor op de werkvloer, maar ook tijdens een etentje of een andere feestelijke gelegenheid zal een pak niet misstaan. De pantalon bestaat tegenwoordig in alle kleuren en stijlen waardoor het in combinatie met een blazer en een nette blouse of top de perfecte basis is voor een stijlvolle outfit. Een nette hak eronder en je maakt je outfit helemaal af!

Terug naar Style tips