Menu
Welke lingerie draag je onder een jurkje?

Jurkjes met een open rug, hoge split aan een kant of gewoon doorschijnende jurkjes die net iets te veel van je lingerie laten zien. Jurkjes zijn super vrouwelijk en kunnen bij vrijwel iedere gelegenheid. Maar toch heeft Ieder jurkje weer een eigen setje lingerie of onderkleding nodig om geen bandjes, kleuren of andere strepen van de lingerie te zien. Weten welk soort onderkleding geschikt is voor welk jurkje? Je leest het in onze nieuwste blog!

Strapless jurk

Je wilt het uiterlijk van je strapless jurkje natuurlijk niet verpesten met bh bandjes over je schouders. Voor strapless jurkjes zijn er natuurlijk de strapless bh's. Deze bieden ondersteuning zonder dat je hier bandjes voor nodig hebt. Sommige bh's hebben afneembare bandjes waardoor de bh gewoon te dragen is, maar je ze ook kunt afnemen voor wanneer je een strapless jurkje of topje aan wilt.

Zo zijn er ook nog de plak bh's. Deze plakken op je huid waardoor bandjes zowel over je schouders als de achterkant van je rug niet nodig zijn. Geen bandjes zichtbaar EN ze zijn ook nog eens herbruikbaar!

GALA JURK | DAMES FEEST JURK | LANGE JURK | TROUW JURK GALA JURK | DAMES FEEST JURK | LANGE JURK | TROUW JURK v.a. € 119,00.- Bekijk product
jurk kinderen, jurken, jurk voor meisje, jurk princess, jurk voor kinderen, Lolita jurk, girl's dress, jurken maat140. jurk kinderen, jurken, jurk voor meisje, jurk princess, jurk voor kinderen, Lolita jurk, girl's dress, jurken maat140. v.a. € 95,97.- Bekijk product
Handschoenen rood bij prinsessen jurk spaanse jurk verkleedkleding Handschoenen rood bij prinsessen jurk spaanse jurk verkleedkleding v.a. € 14,95.- Bekijk product
Nikkie Bangalore jurk Nikkie Bangalore jurk v.a. € 87,47.- Bekijk product

Doorschijnend jurkje

Iedere vrouw heeft vast wel een of meerdere jurkjes in de kast liggen die een beetje doorschijnen. Dit kan met kanten stoffen gebeuren, wit maar zelfs ook zwart. Je zou een broekje onder je jurk kunnen aantrekken zodat je achterkant bijvoorbeeld niet zichtbaar is in een zwart doorschijnende jurk. Gaat het om een wit jurkje? Kies dan rode of huidkleurige lingerie of shapewear.

Jurk met diepe V

Een bh met push up is ideaal voor jurkjes met een diepe V hals. Je krijgt hierdoor een extra sexy decolleté en de jurk zit als gegoten. Is de V hals net even te diep en komt hierdoor de bh tevoorschijn? Dan kan je er ook voor kiezen om geen bh te dragen, fashiontape is dan het antwoord. Je tepels zijn te camoufleren met nipple covers en de fashion tape gebruik je om alles op zijn plek te houden. Ideaal!

Strakke jurk

Het dragen van een strak jurkje zorgt er al gauw voor dat je lingerie of de naden ervan zichtbaar worden. Om dit te voorkomen kan je naadloze lingerie dragen. Deze zijn verkrijgbaar in vormen van naadloos ondergoed, naadloze bh's maar ook naadloos corrigerende body's. Deze body's zijn vaak bedoeld om alles wat gladder en strakker te trekken zodat er geen hobbeltje of naad zichtbaar is. Perfect voor dat leuke nieuwe strakke jurkje dus. Ook de t-shirt bh's zijn vaak naadloos waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor onder t-shirts maar ook strakkere kleding en jurkjes.

Jurk met een split

Jurkjes met een (hoge) split zijn onwijs sexy, vooral wanneer je ze combineert met een paar hoge hakken. Onder een jurk met een split is het handig een onderbroek in plaats van string te dragen. Zo voorkom je dat, wanneer je een verkeerde beweging maakt, mensen in je jurkje kunnen kijken. Zo zou je ook voor de jurk met split een corrigerende body aan kunnen trekken. Heb jij de nieuwste corrigerend ondergoed lijn van Kim K. al gezien? Hier zit zelf een body bij speciaal gemaakt voor jurken met een hoge split. Super handig!

Jurk met open rug

Wanneer je een jurkje met open rug draagt wil je natuurlijk geen bh met bandjes aantrekken. Het beste wat je kunt doen is het gebruiken van een plak bh. Deze plak je gemakkelijk op zonder enige bandjes of klipjes and you're good to go!

GALA JURK | DAMES FEEST JURK | LANGE JURK | TROUW JURK GALA JURK | DAMES FEEST JURK | LANGE JURK | TROUW JURK v.a. € 119,00.- Bekijk product
jurk kinderen, jurken, jurk voor meisje, jurk princess, jurk voor kinderen, Lolita jurk, girl's dress, jurken maat140. jurk kinderen, jurken, jurk voor meisje, jurk princess, jurk voor kinderen, Lolita jurk, girl's dress, jurken maat140. v.a. € 95,97.- Bekijk product
Smashed Lemon 23502 dames grafische jurk met v-hals Smashed Lemon 23502 dames grafische jurk met v-hals v.a. € 36,00.- Bekijk product
Gebreide jurk met uil, roos Gebreide jurk met uil, roos v.a. € 15,98.- Bekijk product

Heeft je jurkje een gekruiste achterkant? Maak dan gebruik van een fashion clip. Deze klip is bedoeld om je bh bandjes aan elkaar te bevestigen in het midden van je rug waardoor ze eenzelfde kruis maken, net zoals je jurkje. Je hebt de ondersteuning van een bh EN je bandjes zijn niet zichtbaar!

Ben jij toe aan een paar nieuwe jurkjes voor een feestelijke gelegenheid of gewoon voor zo? Je vindt ze bij Youstyle!

Terug naar Style tips