Menu
Style tips: Ideale outfits voor in het vliegtuig

We zitten inmiddels volop in de zomer, en dit betekent ook dat het bijna tijd is om op vakantie te gaan. Lekker naar de Spaanse kust, cultuur snuiven of backpacken in Azië. Maar dit wilt ook zeggen dat jij het vliegtuig moet nemen om hier te komen. Wil jij nou comfortabel in het vliegtuig stappen zonder dat je in je halve pyama staan? Deze outfits zijn helemaal flight-proof!

De beste vliegoutfits op een rijtje

Flared pants of jogging-achtige broek

Je wilt natuurlijk niet in je pyamabroek boarden, maar je wilt wel een outfit die je dit gevoel wel een klein beetje geeft. Vermijd strakke spijkerbroek en kies voor een lekkere stretchy flared broek of zo'n net uitziende joggingsbroek. Deze broeken zitten al super comfortabel en zien er ook nog eens leuk uit! Combineer dit met een losse top en je hebt zo een perfecte vliegoutfit.

Lange jurken

Een andere geniale optie is het dragen van een lange jurk. Hierbij kan je zelf kiezen uit eentje met mouwen of een zomerse maxi jurk afhankelijk van je bestemming. Wanneer het in Nederland nog koud is gooi je hier gemakkelijk een jasje over heen of een panty er onder. Leuke sneakers doen het altijd goed onder een lange jurk. Wanneer je op bestemming aan bent gekomen gooi je het jasje en de panty uit. Jij bent klaar voor je vakantie!

Je favoriete sportlegging

We weten het bijna zeker, deze leggings zijn echt niet alleen gemaakt voor het sporten.. Ze zitten zo overheerlijk en het voelt bijna alsof je niks aan hebt. Gooi een comfortabele trui erover heen en een paar leuke sneakers er onder. Van strakke kleding ga jij absoluut geen last hebben deze vlucht!

Laagjes laagjes laagjes

Hoe warm je bestemming ook gaat worden, het kan zo zijn dat ze de temperatuur in het vliegtuig drastische omlaag doen brengen waardoor jij het ineens ijskoud krijgt. Om dit te voorkomen kan jij hebt best een aantal laagjes aantrekken. Deze trek je gemakkelijk aan of uit wanneer ze niet meer nodig zijn.

Met een van deze outfits ben jij helemaal flight-proof en kan je genieten van de weg naar je vakantiebestemming!

Trek jij een badpak, tankini of bikini aan tijdens je bezoekje aan het strand? Lees in deze blog wat het best bij jouw figuur past.

Terug naar Style tips