Home / Blog / Style tips / Style tip: Combineer roze met rood in één outfit

Style tip: Combineer roze met rood in één outfit

Door Lauren - op 04-04-2019 - Update 04-04-2019
Style tip: Combineer roze met rood in één outfit

Roze met rood? Ja je leest het goed. Het is de combinatie waar we vroeger allemaal voor vreesden. Er was eigenlijk niks zo erg als een outfit waarin rood met roze werd gecombineerd. Het kón gewoon niet. Nou dat tegendeel is inmiddels helemaal bewezen. De kleuren staan namelijk juist hartstikke goed op elkaar! Wil jij weten hoe je deze 2 kleuren wél moet combineren? Lees dan gauw verder.

Geef jezelf er aan over

Ik weet het, het komt nogal hard binnen, het zal dan ook wel even duren voordat je jezelf er helemaal aan kunt overgeven. Maar het is het proberen zeker waard. In het begin zal het even wennen zijn, probeer daarom ook rustig te beginnen. Combineer bijvoorbeeld eerst rode en roze accessoires met elkaar. Probeer eens een rode baret (die nu by the way ook helemaal hip zijn) met een roze sjaaltje of een tas.

Hoe te combineren

Wanneer je rood met roze gaat combineren in je outfit kun je wel beter een paar regels onthouden. Als je je aan deze regels houdt, zal het nooit mis gaan en rock jij de kleuren helemaal.

Tips:

  1. Vermijd opvallende printjes in je outfit. Hierdoor wordt de look simpelweg te druk en haal je de hele aandacht weg van het rood en het roze.
  2. Draag er altijd een neutrale kleur bij. Zwart en wit kunnen altijd en zijn ook de beste optie voor wanneer je al 2 uitgesproken kleuren combineert. Ga bijvoorbeeld voor een zwarte jeans, gecombineerd met een roze t-shirt en een rode blazer. Je kan natuurlijk ook voor voor een rode broek gaan gecombineerd met iets zwarts. Wil jij weten hoe je een rode broek kan combineren? klik dan hier.
Onze shopping tips
Geschreven door:
Lauren Lauren

Altijd op de hoogte van de laatste trends. Is dol op shoppen, reizen & alles wat met fashion te maken heeft.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven