Menu
Schoenen met lage hak

Wil je stylish met hakken voor de dag komen, maar zie je het niet zitten om je oncomfortabele torenhoge stiletto's uit de kast te halen? Geen nood: de ideale hakkenschoen bestaat! Waarom skyhigh heels als je ook pumps en sandalen met lage hak kunt dragen?

Het voordeel is dat schoenen met een lage hak meestal een dikkere, blokhak hebben waardoor je er veel gemakkelijker op kunt lopen. Comfort en stijl in één! Daarnaast krijg je minder snel last van je voeten. Het mooie is: er zijn tal van opties.

Sandaal met lage hak: ideaal voor de zomer

Wil je je zomerse outfit een beetje upstylen? De sandaal met lage hak is de oplossing! Lekker luchtig en toch stylish. Combineer 'em met een broek of rok, een simpel shirtje en enkele zomerse accessoires. Daarnaast staat deze schoen ook mooi onder een iets nettere outfit, bijvoorbeeld een feestjurk.

Pump met lage hak

Liever geen blote tenen? kies dan voor pumps met een lage hak. Voordeel: voor extra comfort kun je een zooltje in de schoen dragen, waardoor je extra demping hebt onder je voet. Dit maakt de schoen nóg comfortabeler.

Enkellaarsjes met lage hak: voor alle seizoenen

Who says dat hakken altijd hoog moeten zijn? Niemand! De enkellaars met lage hak is een oplossing voor álle seizoenen. In de winter met jeans en een trui, in de zomer met een kek jurkje voor de true boho vibe.

Welke is jouw favoriet?

Terug naar Trend watch