Menu
Optimaliseer je outfit met shapewear!

Steeds meer vrouwen dragen corrigerend ondergoed. Dit is omdat het niet per se corrigerend hoeft te zijn. Probeer het te zien als een soort basislaag die ervoor zorgt dat de rest mooier en beter blijft zitten! Heb je bijvoorbeeld een supermooi strak jurkje in de kast liggen maar durf je deze niet te dragen omdat je er net niet strak genoeg uitziet? De juiste shapewear kan dit voor jou fixen! Er zijn veel verschillende soorten shapewear beschikbaar, wij geven hieronder een paar tips waarmee je makkelijker de juiste items kunt vinden!

Kies de juiste maat

Shapewear gebruik je om je figuur mooier uit te laten komen. Je zult misschien denken, laat ik een maatje kleiner kopen om er zeker van te zijn dat het strak is. Doe dit niet! Met shapewear is het ontzettend belangrijk dat je je eigen maat kiest, dit zit veel comfortabeler en ziet er uiteindelijk ook vele malen beter uit!

Bepaal je aandachtsgebied

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel soorten shapewear te verkrijgen. Elke soort heeft een ander aandachtsgebied. Wat wil je? Een high-waisted onderbroek zorgt bijvoorbeeld voor strakke billen en een gladde buik. Een bodysuit is een corrigerende onderbroek en liftende bh in één. Zoek shapewear die de juiste gebieden corrigeert!

Maak het sexy

Als je denkt aan shapewear denk je waarschijnlijk aan lelijke grote 'granny pants'. Gelukkig heb je tegenwoordig ook sexy varianten. Jurkjes en hemdjes in verleidelijke kleuren of met kant, body's met doorzichtige delen die op de juiste plekken wat huid laten zien. Shapewear hoeft echt niet saai of lelijk te zijn! Je kunt je ook heel goed voelen als de shapewear te zien is ;))

Probeer het uit

Als je aan het shoppen bent, probeer dan verschillende combinaties van shapewear en kleding uit. Niet elk corrigerend broekje zorgt voor het zelfde resultaat. Het hangt namelijk niet alleen van je figuur af wat de perfecte shapewear is, maar ook waaronder je het gaat dragen. Kijk welk corrigerend ondergoed jou het beste uit laat zien in je nieuwe outfit!

Om je vast op weg te helpen, hebben wij hieronder ons favoriete basic corrigerend ondergoed gedeeld. Happy shopping and have fun looking fabulous!

Terug naar Style tips