Menu
Get the look with Romee Strijd

Deze prachtige jonge vrouw maakte een start met haar modellen carrière rond haar 15e. Sindsdien heeft ze voor de meest bekende merken zoals Isabel Marant, Celine, Louis Vuitton en nog veel meer mogen lopen op de catwalk. Een hoogtepunt van haar carrière waar menig model jaloers op zal zijn, is het overnemen van de Victoria's Secret Angel wings van Doutzen Kroes. Deze in New York wonende schoonheid komt gewoon van Hollandse bodem, onze Romee Strijd!

Comfort chic

Deze twee woorden zullen de stijl van onze Romee het best omschrijven. In haar dagelijks leven zien we haar verschijnen in leuke inspirerende outfits die echt niet zo heel over de top zijn. De Romee Strijd street style draait om comfort gecombineerd met een leuke outfit. Dat is duidelijk te zien aan de losse tshirts, zwierige jurkjes of andere lekker zittende items die we op foto's en op haar instagram voorbij zien komen.

Om de outfit dan net wat meer glamour te geven, draagt ze hier een grote zonnebril, prachtige oorbellen, designer tas of opvallende riem bij. Voor welke outfit ze dan ook gaat, in de Romee Strijd style is alles op elkaar afgestemd en dit zien we zeker terug in haar looks!

Jouw eigen Romee Strijd look

Vind jij de Romee Strijd street style ook helemaal geweldig? Speciaal voor jou hebben wij 3 echte Romee Strijd outfits genomen die jij gemakkelijk na kunt maken!

Outfit #1 Polcadot
Deze outfit hebben we direct van haar Instagram (@romeestrijd) gehaald en vinden we echt prachtig. Voor deze look heb je een mooi aansluitend zwart jurkje met iets grotere witte stippen nodig. Om het jurkje wat extra's te geven kan je hier een mooi dun zwart riempje met een zilveren gesp op doen. Als accessoires draagt Romee een grote zwarte cateye zonnebril en een setje zilveren oorbellen die niet te groot maar wel aanwezig zijn. And done!

Outfit #2 Casual white
De volgende outfit is heerlijk casual maar ziet er toch onwijs leuk uit. Om te beginnen heb je een witte skinny jeans nodig die net iets over de billen valt. Hier bovenop komt een zwarte halve crop top zonder mouwen. Hierover heen draagt Romee een lekker gebreid beige vest met grove knopen. Heb jij een ander licht gekleurd vest? Dit is ook helemaal prima! Als accessoires heeft ze een grote zwarte zonnebril op en gouden statement oorbellen. Om de outfit helemaal af te maken heeft ze een klein tasje om zich heen hangen in een stoere slangenprint. Comfort maar chic!

Outfit #3 Comfort dress
Een andere Romee Strijd street style outfit is deze super gemakkelijk t-shirt dress. Het enige wat je nodig hebt aan kleding is een t-shirt dress. Romee draagt deze in het beige maar je kan zelf natuurlijk ook een leuke kleur uitkiezen. Hierop komt een leuk dun riempje met een gouden gesp. Draag hierbij een handtas over je schouder die qua kleur matched bij je riem. Als accessoires natuurlijk de grote zwarte zonnebril, leuke gouden oorbellen en nog een paar armbanden om je pols en je outfit is compleet!

Ben jij benieuwd naar looks van andere celebs? Kijk dan vooral ook eens in onze Get the look categorie! Hier staan nog veel meer leuke outfits geïnspireerd op trendy celebrities!

Terug naar Get the look
Geschreven door:
Michèl
Michèl

Ik ervaar fashion als een vorm van zelfexpressie. Je individualiteit vinden, definiëren en omarmen. You are what you wear, right?