Home / Blog / Get the look / Get the look: Denim on denim

Get the look: Denim on denim

Door Soraya - op 17-07-2017 - Update 27-09-2018
Get the look: Denim on denim

Spijkerjasjes, spijkerbroeken, spijkerrokjes en zelfs spijkerjurkjes zijn niets nieuws meer in de modewereld. We lopen al jaren rond in de mooiste denim items, maar dit jaar zien we deze trend nét iets anders terug. Een spijkerjasje op een denim jeans of rokje, een spijkerjurkje met denim jacket, het kan allemaal met de denim on denim trend. Jaren geleden vonden we dit een don't, maar beroemde fashionbloggers en celebrity's bewijzen dit jaar maar al te goed het tegendeel. Zo ook Negin Mirsalehi.

Negin, bekende blogger en instagirl, weet maar al te goed hoe je deze trend aanpakt. Want vergis je niet: niet alle denim soorten zijn met elkaar te combineren. Negin kiest voor een spijkerjasje en jeans in dezelfde tint en draagt daaronder een oranje bodysuit. Ze werkt haar denim outfit af met accessoires in nude kleuren voor een alledaagse, prachtige look. De sandalen met plateau zijn zowel comfortabel als vrouwelijk.

We love denim en zijn dan ook helemaal weg van deze outfit. Wil je jezelf ook net zo fashionable showen als Negin in je favoriete denim items? Shop hieronder haar look of bekijk hier nog meer spijkerkledingstukken bij YouStyle.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Soraya Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven