Menu
Geld besparen op kleding

Het leven is al duur genoeg, en daarnaast zijn we Nederlanders en dat betekent dat we alle kortingen en voordeeltjes met twee handen aangrijpen. Dit geldt ook voor kleding. Natuurlijk wil je kwaliteit, maar wel het liefst voor de laagst mogelijke prijs. Zeker in de decembermaand is het mooi meegenomen als je je Kerst outfit extra voordelig kunt kopen. Wij hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet zodat je je outfits met extra korting kunt shoppen!

Tip 1: Check fashion kortingscode websites

Online shops strooien maar al te graag met kortingen, zeker tijdens de feestdagen. Zorg dus dat je goed op de hoogte blijft van de laatste kortingscodes via diverse kortingscodewebsites. Je ziet dan een overzicht en kunt de code selecteren die het meest voordeel biedt op jouw bestelling.

Tip 2: Schrijf je in voor nieuwsbrieven

Vaak geeft een nieuwsbrief inschrijving je recht op een éénmalige korting. Dat is natuurlijk altijd handig en dus zeker de moeite waard. Maar wist je dat je op random plekken in je Gmail e-mailadres een punt kunt plaatsen, en dat het mailtje dan gewoon op je reguliere e-mailadres binnenkomt? Dus als je het e-mailadres VoornaamAchternaam[@]gmail.com hebt, dan komt Voornaam.Achternaam[@]gmail.com ook bij jou binnen. Zo kun je dus vaker een nieuwsbrief inschrijving doen en gebruik maken van de code, zonder dat je steeds nieuwe e-mailadressen hoeft aan te maken.

Tip 3: Bekijk het (limited edition) sale aanbod van shops

Nog een goede tip: vergeet niet het sale aanbod op de website te bekijken. Wist je bijvoorbeeld dat modegigant Zalando dagelijks een limited edition sale aanbod presenteert via Zalando Lounge? Hier vind je de mooiste modemerken met kortingen oplopend tot 70%. Beslist de moeite waard om je in te schrijven! Check ook meteen de extra Zalando Lounge korting om er nog meer voordeel uit te halen!

Tip 4: Check tweedehands kleding websites en marktplaatsen

Je zult je verbazen hoeveel kleding en schoenen worden aangeboden op marktplaatsen en andere tweedehands kledingwebsites. Vaak is de kleding nog gloednieuw of amper gedragen, en betaal je slechts een fractie van de nieuwprijs. Natuurlijk komt er wel een stukje vertrouwen in de medemens bij kijken, want je weet natuurlijk nooit 100% zeker wat je gaat ontvangen.

Tip: kijk goed naar eventuele reviews en of de persoon al langer actief is op het platform. Dit geeft meestal al een goed beeld van de betrouwbaarheid van de verkoper. Tevens kun je de persoon altijd een berichtje sturen en meer foto's en informatie vragen.

Terug naar Advertorial
Geschreven door:
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.