Menu
Fotosieraden: uniek en persoonlijk

Zoek je nog een uniek cadeau voor Valentijnsdag? Dan hebben wij een goed idee voor je! Names4ever heeft namelijk een nieuw product uitgebracht: het fotosieraad. Dan laat je dus een foto van een dierbare graveren op een stijlvol en mooi sieraad zoals een hanger. Zo kun je de wereld laten zien dat je iemand altijd dichtbij je draagt en je diegene heel je leven zal herinneren. De gravering vervaagt namelijk nooit.

Een foto uitzoeken

Wanneer je een fotosieraad koopt of cadeau doet, moet je allereerst een goede foto uitkiezen. Een kwalitatieve portretfoto geeft het mooiste resultaat. De fotogravering zit er voor eeuwig op en kan niet worden vervangen, zoals bijvoorbeeld bij een fotomedaillon wel het geval is. Denk dus goed na over je foto.

Let erop dat men een uitsnede maakt van de foto zodat hij mooi en passend op het fotosieraad komt. Meestal kunnen er rond de drie gezichten maximaal centraal staan op een fotosieraad.

Fotosieraden bestellen

names4ever youstyle

Bij Names4ever kun je een mooi fotosieraad uitzoeken. Er zijn bijvoorbeeld verschillende vormen fotohangers verkrijgbaar, zoals ronde, vierkante, rechthoekige, ronde en hartvormige fotohangers. Deze kun je met of zonder een sierlijke rand krijgen. De foto sieraad collectie van Names4ever wordt steeds uitgebreid. Nadat je het sieraad hebt uitgezocht, kun je de foto uploaden.

De gravering

Een fotogravering hoort natuurlijk gedetailleerd en duidelijk te zijn, en dat is bij Names4ever het geval. Het hoort niet zo te zijn dat mensen niet kunnen zien wie er op jouw fotosieraad staat. Bij Names4ever wordt er daarom gewerkt met een speciale techniek waarmee de gravering donkerder wordt gemaakt en dus veel helderder zichtbaar is. Zo hoef je het sieraad niet iedere keer speciaal in het licht te houden zodat mensen duidelijk kunnen zien wie of wat er op jouw fotosieraad staat.

Een stijlvol fotosieraad

Sieraden maken een outfit compleet, dat is bekend. Een fotosieraad zorgt echter voor een ├ęchte persoonlijke touch, en dat maakt het nog specialer. Daarnaast is elk fotosieraad uniek, dus je zult nooit met hetzelfde sieraad rondlopen als iemand anders.

Kortom: wij zijn fan!

Terug naar Style tips