Menu
Flatjes: zo style je ze

Populair onder de celebs

Al een aantal jaar lang zijn ze niet meer weg te denken uit de extravagante schoenenkasten van de bekendste celebs: de flatjes. Ze komen in allerlei soorten en maten en ze staan ook nog eens bij elke outfit. Zo zijn bijvoorbeeld Christina Aguilera, Kate Moss, Heidi Klum, Reese Witherspoon en Katy Perry al gespot in de o zo comfortabele en toch trendy schoentjes.

Waarom flatjes?

Hoe kan het nou eigenlijk dat die flatjes zó populair zijn vraag je je af? Nou daar zijn meerdere redenen voor. Aller eerst zijn ze natuurlijk su-per comfortabel. Je kunt er heerlijk een dansje op wagen op een festival en je kunt er ook zeker mee rennen voor je trein. Ook is het verleden tijd dat vrouwen op hakken moeten lopen om vrouwelijk te zijn. Platte schoenen zijn tegenwoordig ook lekker vrouwelijk. En zeker voor lange dames onder ons zijn de flatjes ideaal. Hakken maken jou namelijk alleen maar nog langer wat je natuurlijk niet wilt.

How to style:

In principe gaan de flatjes overal gemakkelijk onder, maar er zijn natuurlijk wel een paar nieuwe trends opgedoken die ze extra hip maken. Draag ze bijvoorbeeld eens onder de boyfriend jeans. Hierdoor krijgen ze echt een stoere uitstraling, maar houd je je outfit toch nog vrouwelijk. Natuurlijk komen ze ook hartstikke tot hun recht onder een zomers jurkje, onder rokken en vooral ook de cocktailjurken. Stem de kleuren ook met elkaar af om tot een extra mooi geheel te komen.


Terug naar Style tips