Home / Fashion Blog / Style tips / Flatjes: zo style je ze

Flatjes: zo style je ze

Door Lauren - op 20-03-2019 - Update 22-03-2019
Flatjes: zo style je ze

De ene persoon noemt ze flatjes, de ander ballerina's, hoe dan ook, het zijn de perfecte schoenen voor als jij helemaal klaar bent met die hakken! Lees snel meer om er achter te komen hoe jij ze het beste kunt stylen.

Populair onder de celebs

Al een aantal jaar lang zijn ze niet meer weg te denken uit de extravagante schoenenkasten van de bekendste celebs: de flatjes. Ze komen in allerlei soorten en maten en ze staan ook nog eens bij elke outfit. Zo zijn bijvoorbeeld Christina Aguilera, Kate Moss, Heidi Klum, Reese Witherspoon en Katy Perry al gespot in de o zo comfortabele en toch trendy schoentjes.

Waarom flatjes?

Hoe kan het nou eigenlijk dat die flatjes z├│ populair zijn vraag je je af? Nou daar zijn meerdere redenen voor. Aller eerst zijn ze natuurlijk su-per comfortabel, lees ook hoe jij ze het beste kunt inlopen, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Je kunt er heerlijk een dansje op wagen op een festival en je kunt er ook zeker mee rennen voor je trein. Ook is het verleden tijd dat vrouwen op hakken moeten lopen om vrouwelijk te zijn. Platte schoenen zijn tegenwoordig ook lekker vrouwelijk, en al helemaal voor de lange dames onder ons zijn de flatjes ideaal. Hakken maken jou namelijk alleen maar nog langer wat je natuurlijk niet wilt.

How to style:

In principe gaan de flatjes overal gemakkelijk onder, maar er zijn natuurlijk wel een paar nieuwe trends opgedoken die ze extra hip maken. Draag ze bijvoorbeeld eens onder de boyfriend jeans. Hierdoor krijgen ze echt een stoere uitstraling, maar houd je je outfit toch nog vrouwelijk. Natuurlijk komen ze ook hartstikke tot hun recht onder een zomers jurkje, onder rokken en vooral ook de cocktailjurken. Stem de kleuren ook met elkaar af om tot een extra mooi geheel te komen.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Lauren Lauren

Altijd op de hoogte van de laatste trends. Is dol op shoppen, reizen & alles wat met fashion te maken heeft.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven