Menu
Bruiloft jurkjes: dit draag jij naar een bruiloft

Als je dacht dat alleen de bruid het moeilijk had met het uitzoeken van een jurk dan heb je het mis! Iedereen die wel eens te gast was bij een bruiloft heeft ongetwijfeld dezelfde struggle meegemaakt, en wij willen hier dan ook voor eens en altijd een eind aan maken. Daarom hebben wij hieronder de beste tips voor het uitzoeken van de perfecte bruiloft jurk voor jou samengesteld.

#1 Ga voor zachte kleuren

Dit is misschien wel de aller belangrijkste tip die we kunnen geven. Een bruiloft gaat echt om romantiek, dus draag vooral elegante zachte kleuren. Denk hierbij aan poeder kleuren zoals blush roze, en pasteltinten zoals zacht blauw, pistache groen, lila etc. We raden het je af om in een felgekleurde jurk te komen zoals rood, en een jurk met veel frutsels kun je ook beter laten hangen, je wilt namelijk niet de bruid overschaduwen en alle aandacht naar jezelf toe trekken! Draag daarom ook NOOIT wit!

#2 Match tinten met jouw huidskleur

Nou zijn er natuurlijk een hoop verschillende soorten 'zachte kleuren'. Maar het belangrijkste is nu dat jíj een kleur kiest die jouw huidskleur complimenteert. Elke vrouw heeft altijd wel die ene kleur waar zij echt helemaal van opbloeit en spontaan van gaat stralen.

#3 Benadruk je mooiste body parts

Je krijgt natuurlijk niet vaak de kans om zo'n mooie jurk te mogen dragen dus grijp dan ook je kans en zet al jouw mooie body parts in de spotlights! Ben jij super trots op die slanke taille waar je zo lang aan hebt gewerkt? Ga dan voor een chique nauwsluitende jurk. Ben jij juist trots op die prachtige lange benen en wil je profiteren van het heerlijke weer? Ga dan voor een speelse cocktailjurk. It's all up to you. Het belangrijkste is dat jij jezelf er goed in voelt!

NOTFOUND

Terug naar Style tips