Home / Blog / Tips & Tricks / Bruiloft jurkjes: dit draag jij naar een bruiloft

Bruiloft jurkjes: dit draag jij naar een bruiloft

Door Lauren - op 17-04-2019
Bruiloft jurkjes: dit draag jij naar een bruiloft

Als je dacht dat alleen de bruid het moeilijk had met het uitzoeken van een jurk dan heb je het mis! Iedereen die wel eens te gast was bij een bruiloft heeft ongetwijfeld dezelfde struggle meegemaakt, en wij willen hier dan ook voor eens en altijd een eind aan maken. Daarom hebben wij hieronder de beste tips voor het uitzoeken van de perfecte bruiloft jurk voor jou samengesteld.

  1. Ga voor zachte kleuren. Dit is misschien wel de aller belangrijkste tip die we kunnen geven. Een bruiloft gaat echt om romantiek, dus draag vooral elegante zachte kleuren. Denk hierbij aan poeder kleuren zoals blush roze, en pasteltinten zoals zacht blauw, pistache groen, lila etc. We raden het je af om in een felgekleurde jurk te komen zoals rood, en een jurk met veel frutsels kun je ook beter laten hangen, je wilt namelijk niet de bruid overschaduwen en alle aandacht naar jezelf toe trekken! Draag daarom ook NOOIT wit!
  2. Match tinten met jouw huidskleur. Nou zijn er natuurlijk een hoop verschillende soorten 'zachte kleuren'. Maar het belangrijkste is nu dat jíj een kleur kiest die jóuw huidskleur complimenteert. Elke vrouw heeft altijd wel die ene kleur waar zij echt helemaal van opbloeit en spontaan van gaat stralen.
  3. Benadruk je mooiste body parts. Je krijgt natuurlijk niet vaak de kans om zo'n mooie jurk te mogen dragen dus grijp dan ook je kans en zet al jouw mooie body parts in de spotlights! Ben jij super trots op die slanke taille waar je zo lang aan hebt gewerkt? Ga dan voor een chique nauwsluitende jurk. Ben jij juist trots op die prachtige lange benen en wil je profiteren van het heerlijke weer? Ga dan voor een speelse cocktailjurk. het is ook vooral belangrijk dat je let op het thema van de bruiloft. (heb jij een bohemian chic thema? Lees dan ook eens: Bohemian chic wedding: kleding tips)Onze shopping tips
Geschreven door:
Lauren Lauren

Altijd op de hoogte van de laatste trends. Is dol op shoppen, reizen & alles wat met fashion te maken heeft.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven