Menu
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.

​Bikini tips voor vrouwen met een kleinere cupmaat

Het vinden van de perfecte bikini kan een heel gedoe zijn wanneer je een kleinere cupmaat hebt. Maar wist je dat het ook een groot voordeel heeft, je kunt vrijwel alle bikini tops dragen! Een top met cups of een beugel top is voor jou niet essentieel. Laat je borsten prachtig uitkomen in een van de onderstaande modellen.

De triangel bikini

Triangel tops zijn perfect voor vrouwen met een kleinere cupmaat. Het bikinitopje bestaat vaak uit dunne bandjes en de naam zeg het al, de top is in de vorm van een driehoek. Met een kleine cupmaat hoef je geen rekening te houden met cups of een beugel, je kunt eigenlijk alle soorten tops dragen. Mega voordeel! Daarnaast laat een triangel top je borsten groter lijken door de vorm. Een mooi patroon kan dit nog meer versterken.

De beugel bikini

Bikinitopjes mét een beugel zijn zeer populair. Zowel vrouwen met een grote als een kleine cupmaat zijn razend enthousiast over de beugel bikini. De beugel bh creëert een prachtige vorm voor de borsten én zorgt voor een mooie decolleté door de diepe uitsnijding! Hiernaast geeft een beugel natuurlijk de gewenste steun.

De bandeau bikini

De bandeau top brengt meerdere voordelen met zich mee. Een voordeel is dat je de top overal bij kunt dragen, zelfs bij een XXS maat! Daarnaast kun je ook de bandjes van de top af halen. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van lelijke lijntjes en mooi egaal bruin kunt kleuren! Dat wil je toch! Een ander voordeel is dat een bandeau bikini alleen gedragen kan worden door vrouwen met een kleinere cupmaat. De modellen bieden vaak te weinig ondersteuning. Best leuk eigenlijk toch! Geniet er dus van dat jij de mogelijkheid hebt om een bandeau top te dragen.

Het badpak

Draag je liever een badpak dan een bikini? Ga dan voor een badpak met een diepe uitgesneden decolleté, door de diepe halslijn geef je je decolleté een extra touch. Of ga voor een badpak met ruches zo creëer je meer volume waardoor je buste groter lijken.

Naast de verschillende modellen doen patronen, kleuren en versiering van de bikini ook heel veel. Door de juiste versieringen kan jouw buste optisch groter lijken. Denk aan felle kleuren, een drukke print of een model met ruches. Shop een mooie bikini met unieke prints online via de webshop van My Jewellery.

Naast de verschillende modellen is er natuurlijk nog altijd de optie om te gaan voor een push-up top. Het zou zomaar kunnen dat je dan een maatje groter nodig hebt, dus probeer het topje altijd van tevoren te passen. Ontdek zelf welk model bij jou past, jij moet je er fijn in voelen.

Terug naar Style tips