Menu
Bikerboots combineren: 3x outfitinspiratie

Bikerboots zijn al een hele tijd niet meer weg te denken uit het modebeeld en zijn vrijwel met iedere outfit te combineren. Met jurkjes, een jeans en zelfs rokjes; je kunt ze overal mee combineren. Zelfs in het voorjaar kun je gewoon je favoriete bikerboots onder je jurkje aan, want ook dan zijn enkellaarsjes nog steeds hot. Wij shopten 3 outfits bij elkaar waarmee je bikerboots kunt combineren: party, stoer & casual. Voor welke look ga jij?

Bikerboots party outfit

Combineer bikerboots met een rokje en top en je bent al party ready. Maak je outfit af met wat leuke sieraden en je outfit is helemaal compleet. En ook niet verkeerd: bikerboots staan niet alleen heel leuk onder je party outfit, maar laten je ook de hele avond dansen zonder pijnlijke voeten. Zo zie je maar weer: je hoeft niet altijd hakken te dragen om je party outfit compleet te maken.

Bikerboots stoere outfit

Bikerboots zijn van zichzelf al stoer en kun je daarom ook makkelijk combineren met een stoere look. Om je look verder stoer te maken heb je eigenlijk alleen nog maar een bikerjack nodig. Want wat is er nou stoerder dan bikerboots én een bikerjack samen? Juist, bijna niets. Maak je outfit verder af met een destroyed jeans en een casual shirt en je look is af. Voeg nog wat leuke accessoires zoals een zonnebril en oorbellen toe en je loopt er stijlvol bij.

Bikerboots casual outfit

Bikerboots zijn de ideale laarsjes die je met iedere outfit kunt combineren. Ga voor een leuke oversized jurk met daaronder een paar gave bikerboots en je look is al helemaal compleet. Maak je outfit af met een trendy zonnebril en minibag en je bent ready to go.


Bikerboots combineren doe je dus heel eenvoudig. Welke look is jouw favoriet?

Terug naar Style tips