Menu
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.

Beschadigd haar? Zo ga je ermee om

Niets is zo frustrerend als beschadigd haar. Van droog en futloos haar tot haar dat eruitziet alsof het geen leven meer heeft. Beschadigd haar kan veroorzaakt worden door verschillende dingen, zoals overmatig gebruik van styling tools of blootstelling aan zon, wind of chloor. Gelukkig is er nog hoop! Hier zijn een paar tips om beschadigd haar te herstellen én te voorkomen.

Gebruik minder styling tools  

Ja, we weten allemaal hoe belangrijk het is om een ​​goed verzorgd kapsel te hebben. Maar we weten ook dat het overmatig gebruik van tools zoals föhn, stijltang en krultang schadelijk kunnen zijn voor je haar. Het verhitten van je haar kan leiden tot gespleten haarpunten, droog haar en breuk. Probeer ze minder te gebruiken en als je ze gebruikt, gebruik dan een hitte-beschermingsspray na het gebruik van bijvoorbeeld een krultang

Vermijd agressieve haarproducten

Wie wist dat onze dagelijkse shampoo en conditioner ons haar kunnen beschadigen? Kies daarom voor shampoos en conditioners die geen tot weinig sulfaten bevatten en rijk zijn aan voedingsstoffen zoals bijvoorbeeld Goldwell rich repair. Geef je haar wat liefde en gebruik de juiste haarproducten om je haar de krachtige, gezonde uitstraling te geven die het verdient!

Neem vitaminesupplementen

Het is belangrijk om de juiste voeding te krijgen om een gezonde haargroei te bevorderen. Als je dieet niet voldoende voedingsstoffen bevat, kan je haar dat te lijden hebben. Vitaminesupplementen kunnen helpen om de voedingsstoffen te herstellen die je haar nodig heeft om sterk en gezond te blijven. Probeer vitaminesupplementen met vitamine B, C en E te nemen, omdat deze vitaminen helpen bij de haargroei en het haar ook helpen om sterker te worden.

Bescherm je haar tegen de zon

Een dagje aan het strand kan heerlijk zijn, maar de zon kan schadelijk zijn voor je haar. De UV-stralen van de zon kunnen het haar uitdrogen en beschadigen. Wanneer je naar buiten gaat, gebruik dan een hoed of sjaal om je hoofd te beschermen en gebruik een zonnebrandcrème voor haar die rijk is aan voedingsstoffen en vitamines.

Knip regelmatig

Laat het knippen van je haar niet te lang wachten, want dat kan ervoor zorgen dat de beschadigde haarpunten steeds verder omhoog krullen. Regelmatig knippen helpt om de gespleten haarpunten te verwijderen en zorgt ervoor dat het resterende haar er gezonder en voller uitziet. Wel zo fijn!

Door agressieve producten te vermijden, vitaminesupplementen te nemen en je haar te beschermen tegen de zon, kan je haar weer gezond, sterk en glanzend worden. Opmerken wanneer je haar beschadigd is en de juiste stappen ondernemen om het te beschermen en te herstellen, is de sleutel tot het behouden van gezond en sterk haar. Veel succes!

Gebreide hoofdband zwart - gebreide hoofdband - hoofdband dames Gebreide hoofdband zwart - gebreide hoofdband - hoofdband dames v.a. € 14,95.- Bekijk product
Gebreide hoofdband ribbel roze - gebreide hoofdband - hoofdband Gebreide hoofdband ribbel roze - gebreide hoofdband - hoofdband v.a. € 16,95.- Bekijk product
Gebreide hoofdband roze - gebreide hoofdband - hoofdband dames Gebreide hoofdband roze - gebreide hoofdband - hoofdband dames v.a. € 14,95.- Bekijk product
hoofdband hoofdband v.a. € 16,99.- Bekijk product

Terug naar Style tips