Menu
3 x date outfit tips

Wat is er spannender dan een eerste date?! Je vraagt jezelf af of jullie wel een klik hebben, hoe de date gaat verlopen en of er misschien wel een vervolg date komt. Hoewel deze vragen natuurlijk nog niet te beantwoorden zijn voorafgaand de date, kan je je er wel heel goed op voorbereiden beginnend met je eerste date outfit.

Wat te dragen op een date?

Hoewel je natuurlijk je date omver gaat blazen met je geweldige karakter wilt het oog ook wat. Zo maken wij mensen in de eerste 30 seconden een eerste indruk van iemand, en reken maar dat je first date outfit hier een belangrijk onderdeel van is. Het is vooral belangrijk om jezelf te zijn en dat te durven uiten in kleding. Door middel van je date outfit en je houding krijgt je date een goede eerste indruk van wie jij echt bent!

Buiten het dragen van iets waar je jezelf in bent en comfortabel in voelt, is het natuurlijk wel altijd handig als je een paar tips betreft een goede date outfit krijgt. Wil jij inspiratie op doen met een drietal date outfit ideeën? Lees dan vooral verder!

First date outfit inspiratie

Outfit #1 Jurkje met print

Houd jij wel van een vrolijke outfit? In deze eerste date outfit zal jij ongetwijfeld de hele date stralen. Kies voor een maxi jurk en combineer deze met een paar sneakers voor een stoer geheel. Heb je een jurkje met kniehoogte? Kies dan voor een paar mooie sandaaltjes en een leuke kleine tas als accessoires. Een vrolijk en stijlvol geheel als first date outfit.

Wil jij weten hoe je sneakers onder een jurk kunt stylen? Wij vertellen het je!

Outfit #2 Off shoulder top met boyfriend jeans

Wil je graag comfort met sexy combineren? Voor een sexy date outfit hoef je niet eens perse een diep decolleté te hebben. Je blote boven hals of onderbenen zijn namelijk ook aantrekkelijke gedeeltes van je lichaam. Zo zou je een heerlijk comfortabele boyfriends jeans kunnen combineren met een off shouder top die net wel net niet over je schouders hangt. Stoer en toch vrouwelijk sexy!

Outfit #3 De a-lijn rok

Als we het hebben over een vrouwelijke outfit denken we ook al snel aan een rokje. Om het uiterlijk van een strakke kokerrok wat te verzachten is een a-lijn rok een perfect item voor een eerste date outfit. Niet alleen kan je deze rok met vrijwel ieder kledingstuk en schoeisel combineren, hoe ziet er ook nog eens stijlvol en vrolijk uit. Combineer de rok met een panty en leuke hoge hakken of misschien wel gewoon stoere leren laarsjes.

Welke outfit zou jij kiezen als first date outfit?

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Michèl
Michèl

Ik ervaar fashion als een vorm van zelfexpressie. Je individualiteit vinden, definiëren en omarmen. You are what you wear, right?