Menu
Win! €150,- shoptegoed bij Just G Concept Store

Wil jij jezelf of iemand anders verrassen met schitterende sieraden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij geven namelijk maar liefst €150,- shoptegoed weg die je kunt besteden aan Super Stylish sieraden in de Just G Concept Store.

KLIK HIER OM MEE TE DOEN!

Just-G wordt gerund door Gusta. Ze heeft een selectie gemaakt van stijlvolle en tijdloze merken met sieraden die écht iets toevoegen aan je look. Één van die merken is Super Stylish. Deze kenmerken zich door hun slanke look en de tijdloze karakter. Van sterretjes en hartjes tot cirkeltjes en pijlen: deze vormen kan iedereen waarderen! Er zijn ook mooie kettingen en armbanden met zirkonia steentjes, voor als je nét iets meer sparkle in je look wil.

Volgens Gusta zijn sieraden om twee redenen de perfecte accessoires om te dragen: "Ze maken je look écht af en kunnen voor de stijlaccenten zorgen die een basic outfit speciaal maken. Daarnaast kan een sieraad ook heel erg persoonlijk zijn en bijvoorbeeld herinneringen met zich meedragen".

Dat klopt: hoe leuk zou je het vinden om zo'n sieraad van je beste vriend(in) te krijgen? Of van je lief? Arm Candy alert!

Subtiliteit is dé kracht van de Super Stylish sieraden. De armbandjes en kettingen kunnen daarom gedragen worden bij élke outfit en matchen ook perfect bij andere sieraden die je al in je collectie hebt.

Wil jij kans maken op €150,- shoptegoed die je vrij mag besteden aan de Super Stylish collectie in de Just-G Concept Store? Doe dan mee met de winactie op facebook!

KLIK HIER OM MEE TE DOEN!

NOTFOUND

Terug naar WIN!