Menu
WIN: 2x Goodiebag van WishABag

Je garderobe aanvullen en een goed doel steunen in één? Mocht je nog een extra reden nodig hebben om te gaan shoppen, dan hebben we deze nu voor je. WishABag is namelijk een leuke Nederlandse webshop met trendy betaalbare accessoires en tassen. Het mooie: een gedeelte van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Make A Wish foundation.

Je vult dus niet alleen je kledingkast, maar draagt ook meteen bij aan het laten uitkomen van wensen van zieke kindjes.

De laatste trends in tassen & accessoires

Eigenaresse Patty Smeets heeft WishABag opgericht in 2015 en laat zich inspireren door fashion steden als Londen, Parijs en Milaan. Je zult dan ook de laatste trends tegenkomen in haar webshop. Van stoere studs tot fashionable shoppers en van sjaals tot ringen: een simpele outfit wordt meteen speciaal wanneer je kiest voor de accessoires en tassen van WishABag.

Onze WishABag favorieten

Van links naar rechts:

  • The Queen. Toepasselijk, want wij zien Koningin Máxima wel rondlopen met dit mooie exemplaar.
  • The Duchess: Très chic, maar toch speels door de strik. Helemaal geschikt voor fashionable duchesses zoals Meghan Markle & Kate Middleton. En misschien ook voor jou?
  • The Rebel: Voor de stoere dames onder ons: Zwart met studs: do we need to say more?

WIN! 2x Goodiebag van WishABag

Het mooie is: jij kunt niet één, maar zelfs twéé mooi gevulde goodiebags van WishABag winnen! De La Sacoche (links) en The Duchess (rechts) zijn gevuld met leuke accessoires zoals een sjaal / poncho en sieraden. Één goodiebag voor jezelf en één voor je bestie! Meedoen? Dat kan via de onderstaande link!

Doe mee met de winactie!

Terug naar WIN!