Menu
WIN: 3 x handmade armbandje van Indian Code

Arm candy alert! Wij dames dragen graag sieraden. Je vindt ze dan ook overal. Maar hoe tof is het als je een écht one-of-a-kind sieraad kunt dragen? En dan ook nog eens van een Nederlands merk?! YouStyle spotte het sieradenmerk Indian Code en we kunnen je vertellen: deze sieraden zijn échte musthaves!

Indian Code heeft zich laten inspireren door de Native Americans, met een vleugje mysterie, kracht en hoop. Vandaar de toepasselijke naam Indian Code. Deze supermooie armbandjes worden echter gewoon gemaakt in het Indian Code atelier in het Nederlandse plaatsje Uithoorn.

Het merk is al sinds 2012 bezig om de wereld te veroveren met hun unieke en mooie sieraden: ze leveren aan winkels in onder andere België, Duitsland, Cyprus en de USA.

Lees vooral verder voor de winactie: je kunt 3 unieke Indian Code armbanden winnen!

Kwalitatieve materialen

Indian Code maakt gebruik van hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan een goede kwaliteit leer, design quality verzilverde onderdelen en flawless half edelstenen en swarovski kristallen. Pretty! Daarnaast worden de sieraden op maat aangepast aan hun nieuwe eigenaar, zodat ze helemaal perfect zitten. Ideaal toch?

Leuk detail: Indian Code Jewelry verpakt de sieraden in een luxe geschenkdoosje, dus erg leuk als een origineel cadeautje!

100% unieke sieraden

Ieder mens is uniek. Daarom maken ze van elk sieraad maar één exemplaar. Er loopt dus nooit iemand met hetzelfde sieraad als jij rond. Belangrijk, want zo kun je je dus écht onderscheiden van de massa. Dit is iets wat Indian Code dan ook zeker onderscheidt van andere sieradenmerken.

indian code winactie

En laten we eerlijk zijn: het zijn toch ook pláátjes om te zien?! Goed nieuws: een van die mooie exemplaren kan straks om jouw pols schitteren! Wij mogen maar liefst drie van deze mooie, unieke bracelets weggeven!

3 x handgemaakt armbandje van Indian Code winnen?

Like YouStyle en Indian Code op Facebook en laat een reactie achter onder de winafbeelding. Je kunt meedoen tot en met dinsdag 31 oktober. De drie winnaars worden vervolgens bekend gemaakt via Facebook.

Volg ons ook op Instagram en Twitter.

Good luck!

Terug naar WIN!