Menu
​Swimsuits: de nieuwste zomertrend van 2016

Het zonnetje begint weer een beetje te schijnen, de temperaturen worden hoger en de meeste mensen hebben de summer feelings al in hun bol. Tijd om een beetje zomerpret te creëren en jouw swimwear alvast in huis te halen! Wat is er leuker dan alvast te fantaseren over jouw ideale zomervakantie met een mooi badpak?

Terug van nooit weggeweest

Tegenwoordig kun je niet alleen maar de mooiste bikini's kopen, maar deze zomer ben jij helemaal on trend met de mooiste badpakken. Het badpak was niet altijd populair onder de Nederlandse vrouw, maar toch zag je de badpakken op vakantie wel op het strand voorbij komen. Dit seizoen zijn de badpakken alleen maar hotter geworden, je creëert met de badpak van nu namelijk een verleidelijke en frisse look! Het badpak is er voor ieder figuur en voor iedere leeftijd dus als ben je jong en hot of een charmante vijftigplusser, niks is te gek met de mooiste swimsuits! Kortom, het badpak is helemaal terug van niet weggeweest! :)

Styles en voordelen van het badpak

Je kunt dit seizoen denken aan badpakken met een laag uitgesneden hals, open rug, printjes, uitgesneden stukken, touwtjes en nog veel meer dat jouw badpak uniek maakt.

  • Het fijne aan een badpak is dat het altijd op z'n plek blijft zitten. In het water duiken zonder dat je broekje van je billen glijdt is nu realiteit.
  • Sinds vorig jaar is er misschien weer een kilootje bijgekomen, hiervoor is een badpak de ideale manier om dit te verbergen. Kies voor een corrigerend badpak, een met een groter broekje of een badpak met voldoende ondersteuning.
  • Heb je getraind en wil je graag je mooie figuur aan iedereen showen? Ook dan is een badpak dé oplossing! Kies voor een badpak een met een mooi laag uitgesneden rug, ook wel een cut-out badpak.
  • Je bent helemaal hot als je deze zomer kiest voor een badpak want het is weer helemaal on trend! Ook heb je nog eens de allermooiste printjes, kleuren en modellen dus voor ieder wat wils!
    Bekijk snel de mooiste badmode in onze kledingvergelijker.
Terug naar Trend watch