Menu
Sneakers combineren: hoe doe je dat?

Sneakers zien we tegenwoordig overal terug in allerlei soorten en maten. Niet alleen bij de jeugd maar ook bij volwassenen is dit schoeisel mega populair. Maar hoe combineer je je favoriete sneakers? Heel eenvoudig eigenlijk, maar wij zullen je een beetje helpen!

Sneakers combineren onder je favoriete jeans

Of je nu een skinny jeans draagt, een mom jeans of een wide leg jeans, combineer hem met een paar mooie sneakers en je kunt gaan! Voor welk soort sneaker je gaat laten we helemaal aan jou over. Naast een witte sneaker kun je ook gaan voor een mooi paar met een printje of opvallende kleuren.

Chillpak: Comfy but cute

Sinds de corona pandemie hebben we het allemaal wel in onze kast hangen: een comfortabel chillpak. Wanneer je een dagje vrij hebt, wanneer je even snel boodschappen moet doen of voor welk moment dan ook. Combineer je chillpak met een paar mooie sneakers en je maakt het geheel direct een stuk minder slonzig! Comfy but cute!

Creëer een casual look met een pantalon

Draag je liever geen hakken onder je nette pantalon? Ga dan voor een nette sneaker en maak je outfit casual! Naast dat het er super leuk uit ziet ben je er ook zeker van dat je er de hele dag op kunt lopen.

Speelse en zomerse outfit met een rok of jurk

Ten slotte is het super leuk om je sneakers te combineren onder een jurkje of rokje. Het geeft je outfit een speelse en zomerse look. In de zomer zie je onder andere de zwarte Vans of witte All Stars overal terug. Draag je een lange jurk? Ga dan voor een paar sneakers met een plateauzool. Onder een middellange of korte rok/jurk staan hoge sneakers of dad sneakers erg mooi.

Voor welk item je ook gaat met een paar goede sneakers zit je eigenlijk nooit fout! Je hebt nu in ieder geval genoeg inspiratie om je favoriete sneakers te stylen! Hoe combineer jij ze?


 

NOTFOUND

Terug naar Tips & Tricks